Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 лютого 2019, 14:28

Митник брав хабарі за розмитнення «євроблях»

Співробітники СБУ спільно з прокуратурою Одеської області викрили в систематичному хабарництві старшого державного інспектора одного з митних постів регіону. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Співробітники СБУ спільно з прокуратурою Одеської області викрили в систематичному хабарництві старшого державного інспектора одного з митних постів регіону.
Фото: epravda.com.ua

Що відомо

«Старший зміни митного поста вимагав гроші від водіїв транспортних засобів на іноземній реєстрації. До протиправного механізму легалізації імпортних авто зловмисник залучив посередника. Вартість послуг митника в середньому становила сто доларів за кожен автомобіль», — йдеться в повідомленні.

Найпростіший спосіб заощадити на паливі — картка

Обох зловмисників затримали в обласному центрі під час отримання 1 тисячі 100 доларів від митного брокера за розмитнення 10 автомобілів.

Читайте також: Кабмін спростив розмитнення «євроблях». Документ

Раніше співробітники СБУ задокументували отримання посадовою особою хабара за митне оформлення двох транспортних засобів на іноземній реєстрації.

Зараз ведуться слідчі дії. Правоохоронці встановлюють усі обставини правопорушення і можливу причетність інших посадових осіб митниці до незаконної діяльності.

Коментарі - 3

+
+30
allexpl
allexpl
19 лютого 2019, 14:32
#
А за что они взятки не берут?
+
0
36619677
36619677
19 лютого 2019, 15:41
#
Не поділився
+
0
locustsucol
locustsucol
19 лютого 2019, 16:37
#
Наоборот, попален когда решил что еще вокруг него все такие… Пришёл от страха поделиться по старому — и попался…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися