Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 лютого 2019, 16:57

У ТОП-10 стійких потрапили три держбанки — рейтинг

В топ-10 рейтингу стійкості банків потрапили три держбанки, причому Укрексім за показниками 4 кварталу обігнав Ощадбанк. Про це йдеться в рейтингу «Мінфіна».

В топ-10 рейтингу стійкості банків потрапили три держбанки, причому Укрексім за показниками 4 кварталу обігнав Ощадбанк.
Фото: Мінфін

Згідно із даними, потужний ривок зробив ПУМБ, злетівши відразу на 5 позицій — тепер він в десятці найбільш стійких.

Альфа-Банк Україна опустився на 4 рядки і вилетів з першої десятки. Така ж ситуація з Ідея Банком, який скотився на 5 сходинок вниз і опинився на 15 місці.

Найпомітніші перестановки відбулися в третій десятці рейтингу: Індустріалбанк та А-Банк піднялися відразу на 6 позицій, а Міжнародний інвестиційний банк — на 5.

Антирекорд зафіксований у Промінвестбанку, який за результатами 4 кварталу втратив 7 позицій і опинився на 30 місці. У той же час українська «дочка» Сбербанку Росії піднялася на 2 рядки вгору.

Банк інвестицій і заощаджень зірвався на 6 рядків вниз і опинився в кінці рейтингу — поруч з Банком Глобус, який втратив 4 позиції. Приклад стабільності демонструє Банк Форвард: він як і раніше замикає рейтинг стійкості.

РЕЙТИНГ

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися