Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 лютого 2019, 16:32

ЦБТ-онлайн: відгуки про реальну роботу у віртуальному офісі

ЦБТ-онлайн — відгуки про роботу в новому офісі компанії Центр Біржових Технологій

Міжнародна група компаній «Центр Біржових Технологій» відома в Україні не лише як експерт з фінансових ринків, але як роботодавець європейського рівня. Представництва ЦБТ у великих містах — ціль, що приваблює безліч претендентів з високими запитами. Одеситам щастить більше за інших, адже, крім регіональної філії ЦБТ-Одеса, тут тепер знаходиться офіс віддаленого обслуговування. Робота в ЦБТ-онлайн, відгуки про яку зустрічаються поки не так часто, має ті ж плюси, що і зайнятість в будь-якому іншому підрозділі ЦБТ. Крім того є особливі переваги для шанувальників необмежених можливостей інтернету — адже сюди звертаються люди з усього світу!

Робота в ЦБТ-онлайн — професійне та фінансове зростання без географічних обмежень

Як працюється в ЦБТ-онлайн? Відгуки про роботу і зарплату фінансових консультантів

Віртуальний офіс відкрився восени минулого року, тому на відміну від інших філій з багаторічною історією, не настільки відомий. Це анітрохи не бентежить співробітників ЦБТ-онлайн — відгуки, які вони залишають, свідчать: працювати тут цікаво, прибутково і престижно, адже Центр Біржових Технологій — це бренд!

Робота в ЦБТ-онлайн — кращий вибір як для досвідчених фінансистів, так і для новачків, які бажають побудувати кар'єру в сфері глобальних фінансових ринків. Судіть самі:

  • тут нікого не хвилюють ваші дипломи і минулі досягнення (так само як і їх відсутність) — тільки те, що ви вмієте, до чого прагнете, що можете показати;

  • не вистачає знань, але готові швидко вчитися? Стажування дає таку можливість;

  • гідна оплата праці і відмінні винагороди за високі результати — верхньої межі заробітку немає;

  • заохочення професійного зростання і налагоджений «кар'єрний ліфт»;

  • висока корпоративна культура: доброзичлива атмосфера в колективі, тімбілдінги, допомога і підтримка від керівництва і колег;

  • комфортні офіси, сучасна техніка і смачна кава :)

Сергій Шевчук, Керівник ЦБТ-онлайн: Компанії потрібні активні і цілеспрямовані

Робота в ЦБТ-онлайн — показник професіоналізму та особистої ефективності

Сергій Шевчук, зайнявши місце керівника наймолодшого офісу, відразу заявив, що повністю розділяє корпоративні цінності групи компаній ЦБТ і готовий їм слідувати від і до. «Якщо ви перебуваєте на початку кар'єрного шляху і вас приваблюють фінансові ринки — на вас чекають в ЦБТ-онлайн. — заявляє Сергій Шевчук — Якщо ви вже давно не випускник, але хочете змінити сферу діяльності на 180 градусів — на вас чекають в ЦБТ-онлайн не менше. Якщо ви фінансист з досвідом і хочете розвиватися далі — обов'язково приходьте в ЦБТ-онлайн». Відгуки співробітників в інтернеті допоможуть дізнатися більше. Готові заявити про себе? Залишайте заявку на сайті компанії в розділі «Робота в ЦБТ» і готуйтеся до особистої співбесіди — шанс є у кожного. На власному досвіді оцініть перспективи, які відображені в слогані компанії: Центр Біржових Технологій — з нами заробляють!

Джерело: Мінфін