Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 лютого 2019, 11:28

ДФС підключила 190 компаній до системи електронного касового чека

Держфіскальна служба підключила 190 суб'єктів господарювання до тестування системи реєстрації та обліку реєстраторів розрахункових операцій e-Receipt (електронний касовий чек). Про це йдеться в повідомленні ДФС, пише «Інтерфакс-Україна».

Держфіскальна служба підключила 190 суб'єктів господарювання до тестування системи реєстрації та обліку реєстраторів розрахункових операцій e-Receipt (електронний касовий чек).
Фото: delo.ua

«Участь в тестуванні системи e-Receipt приймають 190 суб'єктів господарювання, які зареєстрували близько 300 кас та передали 5,5 тис. тестових розрахункових і звітних документів. „Нова пошта“ — серед основних майданчиків для тестування», — вказується в прес-релізі.

Що це означає

  • Запущена у вересні 2018 року в тестовому режимі система e-Receipt передбачає онлайн-реєстрацію будь-яких пристроїв — персональних комп'ютерів, планшетів, смартфонів — без подачі в контролюючі органи документів в паперовому вигляді, а також безкоштовне їх використання.

Коментарі - 3

+
0
Strain
Strain
11 лютого 2019, 12:11
#
Для поиска электронного фискального чека по стандартным РРО необходимо внести:
ФН РРО
Дату
Время
Фискальный номер чека

Минфин донесите до ГФС, что бы убрали с параметров поиска точное время.
Дело в том, что в реальной жизни время документа в системе может отличаться от времени РРО. Как итог без реальной бумажной копии найти электронный не представляется возможным. А если есть бумажная — зачем электронная.

Я конечно понимаю, что время может находится в индексе. Но блин если сервис чуть быстрее работает и при этом является бесполезным — зачем он такой нужен.
+
0
Strain
Strain
11 лютого 2019, 12:13
#
В целом идея просто крутяцкая! Её бизнес должен принять с восторгом.
+
0
Strain
Strain
11 лютого 2019, 12:27
#
Кстати, а будут ли доступны API с которым можно работать. Текущее приложение совсем не юзерфрендли и упоротое в хлам.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися