Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 лютого 2019, 15:04

Роз’яснення щодо ключових змін для юридичних і фізичних осіб у Законі України «Про валюту і валютні операції»

Банк «Південний» активно розвиває співпрацю із суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності. Такі компанії найчастіше шукають у банку фінансового партнера і порадника. Тому банк «Південний» постійно розробляє актуальні продукти і послуги для суб’єктів ЗЕД, підвищує експертизу в цій галузі та ділиться з клієнтами інформацією щодо останніх змін у регуляторному та макроекономічному середовищі.

7 лютого 2019 року набрав чинності Закон України «Про валюту і валютні операції», який визначає правові засади здійснення валютних операцій, валютного регулювання та валютного нагляду, права та обов’язки суб’єктів валютних операцій і уповноважених установ, встановлює відповідальність за порушення валютного законодавства. Цей закон замінив Декрет Кабінету міністрів «Про систему валютного регулювання і валютного контролю», що діяв раніше. Метою цього закону є забезпечення єдиної державної політики в сфері валютних операцій і вільного здійснення валютних операцій на території України.

Банк «Південний» підготував короткий презентаційний матеріал* для юридичних/фізичних осіб, що роз’яснює ключові зміни в порядку проведення валютних операцій.

Зміни в проведенні валютних операцій юридичними особами з 07.02.2019

Зміни в проведенні валютних операцій фізичними особами з 07.02.2019

* Даний матеріал має ознайомчий характер і не є джерелом вичерпної інформації про зміни, що відбулися/відбудуться.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися