Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 лютого 2019, 8:48

«Мінфін» розіграв 10 тисяч гривень серед вкладників банку Альянс

Фінансовий портал «Мінфін» провів черговий розіграш грошових призів серед вкладників банку Альянс, які брали участь у програмі «Бонус до депозитів».

Фінансовий портал «Мінфін» провів черговий розіграш грошових призів серед вкладників банку Альянс, які брали участь у програмі «Бонус до депозитів».
Фото: Мінфін

Акція проходила з 10 грудня 2018 року по 20 січня 2019 року. Участь у ній брали депозитні вклади банку Альянс з терміном розміщення від 3 місяців на суму від 15 000 гривень або 600 доларів/євро.

Загальний призовий фонд у 10 000 грн було розподілено серед 6 переможців розіграшу. Головний приз у 5 000 грн виграла Валентина з міста Дніпро.

«Дякую порталу» Мінфін «за допомогу у підборі депозиту: інформативно, просто, доступно. В акції „Бонус до депозитів“ брала участь кілька разів, виплата винагороди завжди вчасно, гарна підтримка „- поділилася враженнями Валентина.

 Отримати “Бонус до депозитів» від банку Альянс

Решта 5 переможців отримали по 1 000 гривень. Серед них — киянка Вікторія, яка бере участь в акції «Бонус до депозитів» вже другий рік і зупинятися не збирається.

«Дякую за несподіваний сюрприз, перемогу у розіграші грошового призу. Тут справа навіть не у грошах (хоча додаткові гроші завжди до речі), а у чудовому настрої. Адже мені, як і більшості людей, в лотерею нічого і ніколи ...», — задоволена виграшем Вікторія.

Ще один учасник розіграшу, Сергій із Києва, вважає свій виграш знаком успішного початку фінансового року.

Якщо ви бажаєте підвищити прибутковість своїх вкладів, розміщуйте депозити у банку через наш сайт. Так ви отримаєте додатково до 1,6% річних до базової відсоткової ставки. Детальні умови — у розділі «Бонус до депозитів».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися