Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 лютого 2019, 15:11

Новини Cash'U CLUB: час оновити гардероб, піти в спортзал або придбати подарунки

1 лютого оновлюється список підвищених категорій у програмі лояльності Альфа-Банку Україна Cash'U CLUB. Традиційно до нього увійшли тільки найактуальніші варіанти. З лютневим «кеш'ю» можна повернуть до 20% витрачених коштів і запастися подарунками на всі найближчі свята.

Хто сказав, що лютий – це сірий та холодний місяць. З Cash'U CLUB ви зможете зробити його як ніколи яскравим і при цьому заощадити гроші. Адже лютневі СУПЕРбонуси нараховуються за покупку прикрас, одягу, квітів, а ще спорттоварів та занять фітнесом. Якщо хтось хотів почати «нове життя» і зустріти весну у всеозброєнні, то перший крок – вибрати потрібні категорії на лютий!

Отже, які сюрпризи приготував Cash'U CLUB?

Насамперед це категорії «Прикраси та аксесуари», «Спорт і фітнес», бонуси в яких будуть помножуватися на 25! А це цілих 12,5% кешбеку. Модників порадує категорія «Одяг» з коефіцієнтом зростання бонусів 6. З такою пропозицією пережити лютий в очікуванні весняного тепла будемо набагато легше – проводите час з користю в спортзалі і підбираєте новий гардероб. До того ж, в спортивну категорію входять не тільки спортзали і фітнес-клуби, а ще спортивний одяг та інвентар, тому саме час згадати про мрію купити велосипед або нарешті зібрати всю екіпіровку для катання у горах.

Ми в Cash'U CLUB пам'ятаємо, що лютий – це ще й найромантичніший місяць. 14 лютого не за горами, і вірним помічником буде категорія «Квіти та сад» з бонусами, які множаться на 40 і повертають 20% витрачених грошей.

Рекомендуємо скористатися лютневими «кеш'ю»-категоріями і для підготовки до 8 березня. Чому б не придбати подарунок трохи раніше, зате з вигодою.

Ще дві категорії можна назвати найбільш практичними з усього списку. Це «Аптеки» (бонуси множаться на 8) і АЗС (бонуси множаться на 6).

Крім нових категорій, у лютому Cash'U CLUB оновив список карток-учасниць. До програми приєдналася найпопулярніша кредитна картка Альфа-Банку Україна – «Максимум». Тепер замість звичного кешбеку в 500 грн її власники можуть повертати до 10 000 грн щомісяця.

Нагадаємо, що кількість «кеш'ю» та історія їх нарахування відображаються у розділі Cash`U CLUB мобільного додатку Alfa-Mobile Ukraine. Там же можна використовувати накопичені бонуси, повертаючи гроші за покупки. Мінімальна сума покупки, яку можна компенсувати за допомогою бонусів, становить всього 50 грн, а максимальна – цілих 10 000 грн на місяць.

Як обміняти «кеш'ю»-бонуси на гроші читайте за посиланням.

Більш детально з умовами та правилами програми Cash'U CLUB можна ознайомитися на сайті програми.

Замовити картку «Максимум» Альфа-Банку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися