Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 січня 2019, 15:42

PayUkraine — новий сервіс дешевих грошових переказів з Польщі в Україну

На сьогодні в Польщі живуть приблизно 3 млн наших співвітчизників, які працюють на благо економіки сусідньої країни, не забуваючи при цьому заохочувати власну. За даними Нацбанку тільки в третьому кварталі 2018 загальний обсяг приватних грошових переказів з Польщі в Україну перевищив позначку в 2 млрд грн.

Однак значна частина українців досі за звичкою передає гроші через водіїв рейсових автобусів, BlaBlaCar або користується локальними стандартними переказами через банк. І якщо останній спосіб — просто дорогий і затратний в часі (іноді більш ніж 3 дні), то послуги нелегальних кур'єрів загрожують затримками через простої на кордоні і банальним злодійством, коли очікувана сума так і не доходить до одержувача.

Як перевести гроші з Польщі в Україну максимально швидко і недорого? Як пеказати з карти на карту з мінімальною комісією? Який спосіб переказу грошей найдешевший? Ось питання, які хвилюють будь-якого українця в Польщі. Відповісти на них обіцяє молодий і перспективний сервіс PayUkraine.

Стартап, створений білорусами для українців в Польщі, фокусується на перекладах в пару кліків (з картки будь-якого польського банку або через онлайн-банкінг) на картку ПриватБанку в Україні, економлячи своїм клієнтам не тільки час, а й провізію за комісію. Фіксована ставка PayUkraine — це 6,99 злотих незалежно від пересилаємої суми.

Партнерська мережа компанії покриває всі польські банки без виключення. В Україні ж переклади надходять на карту відомого банківського гіганта — ПриватБанку. У найближчому майбутньому стартап планує додати в «скарбничку» українських партнерів ще кілька відомих фінансових установ.

Серед інших «фішок» сервісу — можливість миттєвої конвертації пересилаємої суми в євро/гривні (в залежності від типу картки одержувача). А також висока швидкість отримання переказу на батьківщині з моменту його оформлення (3-4 години).

У PayUkraine впевнені: «Онлайн-переказ це легше і безпечніше, ніж передавати гроші автобусом або авто. Менше стресу — більше прогресу ».

Допомогти українцям за кордоном — ось основна місія компанії, яку вони активно промують в соцмережах і на офіційному сайті, створюючи унікальний корисний мережевий контент і надаючи цілодобову підтримку користувачам онлайн.

Уже сьогодні можна з упевненістю стверджувати, що PayUkraine сміливо наступає на п'яти великим гравцям на ринку аналогічних продуктів, пропонуючи якісний і швидкий сервіс з співчутливим, «рідним» обличчям. При цьому приділяючи чимало уваги емоційній і соціальній складовій бізнесу — боротьбі з небезпечними перекладами і захмарними комісіями.

Зробити свій перший безкоштовний * переказ можна тут.

* Без комісії для будь-якого нового клієнта з промокодом SS723.

Коментарі - 4

+
+12
gld5
gld5
31 січня 2019, 18:52
#
Голимая реклама голимого сервиса, конвертация злотого в евро на 3% выше рыночного, плюс комиссия! Я бы лучше самолётом слетал, чем кормить такие сервисы.
+
+1
Ze12
Ze12
18 червня 2019, 21:50
#
Воспользуйся украинским сервисом и получишь сервис по украински. Взяли комиссию за перевод, плюс конвертировали злотыи в евро, плюс пришла на приват не вся сумма, как было на их сайте. Вот тебе и сервис))) ищите дураков.
+
0
mikhael6363
mikhael6363
11 листопада 2019, 11:32
#
Самый *** сервис в мире! Перевел деньги, сначала заморозили их у меня на счете. До сих пор вернуть не могу. А отвечают раз в год!
+
0
Adik33
Adik33
23 січня 2020, 12:26
#
Не знаю кто пишет гневные комментарии, я отправлял множество раз деньги через эту систему, деньги приходят на следующий день как и обещалось на сайте. Курс самый выгодный в этой системе денежных переводов.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися