Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 січня 2019, 14:40

Кабмін скасував затвердження проектів будівництва на понад 400 мільйонів

Уряд схвалив проект постанови, якою скасовується необхідність затвердження проектів будівництва вартістю понад 400 мільйонів гривень, які реалізуються із залученням коштів державного та місцевих бюджетів. Про це повідомляє «Урядовий портал».

Уряд схвалив проект постанови, якою скасовується необхідність затвердження проектів будівництва вартістю понад 400 мільйонів гривень, які реалізуються із залученням коштів державного та місцевих бюджетів.
Фото: news.dtkt.ua

Що це дасть

  • Завдяки таким змінам час на затвердження проектної документації зменшиться від 3-6 до 1 місяця.

  • Це дозволить створити сприятливіші умови для залучення коштів міжнародних фінансових установ на розбудову інфраструктури та реалізовувати більшу кількість важливих для людей проектів.

Інвестувати в нерухомість. Об'єкти

Постановою передбачено:

  • затвердження проектів будівництва від 120 млн грн, що фінансуються за кошти місцевих бюджетів, має здійснюватися виконавчими органами сільських, селищних, міських рад за погодженням з ОДА протягом 5 робочих днів.

  • проекти будівництва, які реалізуються за рахунок власних коштів державних і комунальних підприємств, незалежно від їх вартості, затверджуються цими організаціями за погодженням із органами виконавчої влади або самоврядування, до сфери діяльності яких вони належать.
Отримати пропозицію

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися