Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 січня 2019, 16:45

Miloan: вигідні кредити на карту в Україні

Матеріальні труднощі бувають у кожної людини, і не завжди для їх вирішення є кошти в потрібному розмірі або грошові заощадження. До того ж, деякі фінансові проблеми потрібно вирішувати максимально швидко. У таких ситуаціях люди все частіше вдаються до послуг мікрофінансових організацій, які пропонують безліч варіантів видачі позик.

Зараз оформити кредит можна за кілька хвилин, не виходячи з дому. Однією з найпопулярніших компаній, що заслужили довіру українців, є компанія Miloan. Які переваги та умови кредитування пропонує Miloan для своїх клієнтів?

Особливості кредитування Miloan

Miloan — це мікрофінансова організація, яка спеціалізується на короткострокових мікрокредитах в онлайн режимі. Ця компанія офіційно зареєстрована в 2016 році в Києві і здійснює діяльність у межах законодавства України. Мілоан також успішно працює на польському ринку.

Miloan функціонує порівняно недовгий час, проте встигла зарекомендувати себе, як стабільна організація, що розвивається. Водночас, коли багато МФО припинили свою діяльність через економічні труднощі, Miloan вдалося не тільки вистояти, а й зайняти провідніі позиції в рейтингу кращих фінансових компаній України.

МФО Miloan надає вигідні кредити на карту клієнтам, які пройшли реєстрацію на сайті. Таким чином, щоб узяти позику, більше не потрібно оббивати пороги всіх фінустанов в місті. До того ж, кожен клієнт може розраховувати на схвалення свого запиту, оскільки в Miloan кредити видаються навіть позичальникам з негативною кредитною історією.

Всього за 10-15 хвилин клієнт може отримати необхідну суму, просто скориставшись онлайн-сервісом. Зручний і доступний інтерфейс дозволяє швидко орієнтуватися в процесі оформлення позики, а кредитний калькулятор — розрахувати платежі із зобов’язань на певну дату. Інформація про реєстрацію та умови онлайн-ресурсу для користувачів доступна на сайті мілоан юа (сторінка «Як отримати кредит на карту»).

Переваги МФО Miloan

Miloan піклується про свою репутацію і пропонує клієнтам прозорі і доступні умови позик з мінімальними відсотковими ставками, без прихованих платежів і комісій.

Основні характеристики діяльності компанії:

  • мінімальний пакет необхідних документів (паспорт та ІПН);

  • швидка процедура оформлення онлайн позик;

  • дострокове погашення боргу не супроводжується комісіями;

  • доступні варіанти реструктуризації боргу і пролонгації договору;

  • широкий віковий діапазон — від 20 до 65 років.

Miloan лояльно ставиться до всіх позичальників і завжди йде назустріч у разі обмежених фінансових можливостей або несвоєчасного погашення боргових зобов'язань. Компанія не вимагає наявності застави, поручителів і документів про підтвердження платоспроможності, а також потребує звітності про цільове використання позики.

Кредитні пропозиції Miloan

Онлайн-ресурс Miloan пропонує потенційним і діючим позичальникам велику кількість спеціальних можливостей, зокрема завдяки спеціальним промо-кодами. З їх допомогою клієнти можуть скоротити відсоткову ставку, збільшити основну суму позики або продовжити термін кредитного договору. Отримати промо-код від Мілоан можна електронною поштою, через смс-розсилку до свят або в соц. мережах.

Для нових клієнтів надана унікальна можливість отримати перший кредит до 5000 грн на карту під 0%. Відсутність переплат робить позики максимально вигідними і доступними.

Постійно діючі акційні пропозиції в межах програми лояльності Miloan дозволяють користуватися наступними кредитами з мінімальними комісіями і дуже вигідними умовами.

Отримати вигідні кредити на карту в Україні з мінімальними відсотковими ставками тепер стало можливим. Для цього потрібно лише перейти за посиланням і протягом декількох хвилин оформити онлайн-заявку. Miloan допоможе швидко отримати суму, якої бракує для будь-якого клієнта, навіть із поганою кредитною історією. А для сумлінних клієнтів компанія пропонує безліч акцій і приємні знижки на оформлення позик в майбутньому. Мілоан — швидкі кредити з європейською якістю!

Коментарі - 3

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
25 січня 2019, 16:53
#
«Милоан — быстрые кредиты с европейским качеством!» — думаю проценты далеки от европейских, 365-720%?!
+
0
gastgeber
gastgeber
25 січня 2019, 18:26
#
535.3%, если правильно посчитал. При этом информации на сайте о %% — НЕТ. На стартовой странице идёт замануха об 0% кредите на 5000 на 14 дней. Увеличивая сумму или срок высвечивается плата за пользование, и далее — арифметика.
+
0
Andrey M
Andrey M
29 січня 2019, 10:10
#
Ставка в фин команиях для получения первого кредита 0% это норма.
Как и норма что следующие займы придется брать под 1.3-3% в день!

Для примера, банки дают дорогие КЕШи под 1.5 — 4% в месяц.
Каждому свое.
«Чого дурний — бо бідний. Чого бідний — бо дурний.» О заемщиках в фин компаниях:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися