Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 січня 2019, 11:38

UNIT.City відкрив новий кампус

UNIT.City подвоївся в масштабах: в інноваційному парку відкрили найбільший бізнес-кампус і презентували проект центральної площі.

У UNIT.City запустили третій бізнес-кампус. Це вже шостий великий об'єкт майбутнього містечка інновацій. Загальна площа бізнес-частини парку збільшилася вдвічі і наразі становить майже 30 000 м². Новими резидентами UNIT.City стали підрозділ з цифрової трансформації компанії Метінвест Digital та Академія ДТЕК. На першому поверсі обладнали новий мультифункціональний зал UNIT.Verse на 400 осіб для проведення великих заходів. Захід відбувся 23 січня за участі 400 гостей.

Співдевелоперами та співінвесторами нового кампусу UNIT.City стали UDP і KAN Development.

Також на прес-брифінгу розповіли про найближчі плани UNIT.City на 2019 рік і презентували проект майбутньої центральної площі міста. Вже цього літа з її появою інноваційний парк відкриють для всіх жителів Києва і гостей столиці. Event Plaza займе 5000 м² і слугуватиме новим географічним і подієвим центром інноваційного парку. Об'єднавши його житлову і ділову частини, вона стане місцем проведення найбільш значущих заходів UNIT.City і буде готова до прийому сценічного обладнання.

Коментарі - 1

+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
24 січня 2019, 12:09
#
Молодцы
Украина вперёд
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися