Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 січня 2019, 9:57

Як отримати мікропозик при неофіційному працевлаштуванні

Сервіс онлайн кредитування «Латка» пропонує мікропозики громадянам з будь-кредитною історією і будь-яким місце працевлаштування. Споживчі мікрокредити для різних цілей можуть оформити особи, працевлаштовані офіційно, підприємці, а також неофіційно працюючі громадяни. Компанія проводить автоматичну перевірку платоспроможності клієнта, відсоток відмови нашого сервісу мінімальний.

Умови кредитування для осіб з неофіційним місцем роботи

При неофіційному місці працевлаштування громадяни не можуть звернутися за банківською позикою, оскільки для цього потрібна довідка про доходи за півроку. У нас відсутня необхідність надання такої довідки, система в автоматичному порядку виконує перевірку ступеня платоспроможності і приймає рішення про видачу мікрокредиту. Ми надаємо короткострокове кредитування на невеликі суми, при цьому процентна ставка для всіх клієнтів однакова спочатку. У міру своєчасного погашення позик, коли людина переходить в статус постійного клієнта, ставка може бути знижена.

Умови кредитування для неофіційно працевлаштованих осіб:

  • сума мікропозик визначається не тільки особистими перевагами, також враховується його вік, розмір доходу, інші чинники;

  • індивідуальна процентна ставка встановлюється в міру користування послугами компанії;

  • перші 5 днів після оформлення першої позики відсутня нарахування

  • відсотків, дозволяючи клієнтам отримувати кошти з фінансовою вигодою.

Вимоги до позичальників

Людина повинна бути старше 18 років, мати українське громадянство і постійну прописку — тільки за таких умов ми можемо оформити мікропозики. Ми не вимагаємо довідку про заробітну плату, але перевіряємо громадянина через бюро кредитних історій, саме від цього залежить максимально доступна сума позики.

Ми пред'являємо менш суворі вимоги, як банківські установи, за допомогою погашення без затримок можна значно поліпшити кредитну історію.

Вигоди оформлення мікропозик на сервісі «Заплатка»

Сервіс Zaplatka є надійним помічником в ситуаціях, коли терміново знадобилися гроші на невідкладні потреби. Мікропозики оформляються на нашому сайті в онлайн-режимі за все за 15 хвилин. При необхідності уточнення деталей анкети вам може передзвонити менеджер. Після схвалення гроші моментально перераховуються на вашу банківську карту, яку необхідно прикріпити в особистому кабінеті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися