Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 січня 2019, 15:16

Робота в ЦБТ, відгуки: вливається до лав підкорювачів фінансових вершин

Робота в ЦБТ — відгуки підтверджують: це кращий варіант побудови фінансової кар'єри

Є компанії, робота в яких не просто джерело заробітку, але і самореалізація. Є місця, де працювати не тільки цікаво і вигідно, але і статусно. Для фінансистів перспективною і статусною є робота в ЦБТ. Відгуки говорять про те, що на стажування в Центр Біржових Технологій потрапити нескладно — для цього досить проявити бажання і мотивацію. А ось залишаються тільки найкращі. Якщо ви можете похвалитися посадою тут, значить cash flow тече в ваших жилах, «компетентність» — ваше друге ім'я, а міжнародні фінансові ринки — рідна стихія. Ну а крім того, це означає, що навіть самі нескромні кар'єрні амбіції можуть бути задоволені, тому що кар'єра в ЦБТ — питання часу і особистих якостей.

«Безперервне особисте зростання і справжній командний дух — ось що таке робота в ЦБТ», — відгуки співробітників

Для співробітників ГК ЦБТ корпоративні цінності не порожній звук

Група компаній «Центр Біржових Технологій» — лідер ринку фінанс-консалтингових послуг України. Компанія активно розширює свою присутність в світі: розвиваються філії в Польщі, Португалії, Угорщини, В'єтнамі, Мексиці. Найближчим часом відкривається новий офіс в Іспанії. Зростання компанії і її планомірне просування на шляху до успіху багато в чому визначає талант і енергія співробітників. У ЦБТ немає поганих або навіть середніх фахівців — кожен на вагу золота, тому клієнти довіряють компанії. Така кількість професіоналів в одній компанії це не везіння. Це результат грамотної кадрової політики і зусиль керівництва, спрямованих на підвищення кваліфікації всіх співробітників.

Почуття команди — саме те, що дозволяє новачкам реалізувати свій потенціал на 100% і швидко вчитися новому, адже старші колеги допомагають у всьому. Але командний дух не з'являється сам по собі, його треба створювати і підтримувати. Саме тому так нерозривно пов'язані тимбилдинг і робота в ЦБТ. Відгуки про приголомшливі заходи, які тут організовуються, заповнюють інтернет: спорт, квести, подорожі — далеко не повний перелік пригод, що припадають на частку фінансових консультантів. Ну а найрезультативніших співробітників компанія щомісяця заохочує: нагороджує сучасними гаджетами і туристичними путівками в найрізноманітніші куточки світу.

Богдан Троцько, глава групи компаній ЦБТ: Шанс є у кожного, проявіть себе!

Глава ГК «Центр Біржових Технологій» в минулому сам почав тут свою фінансову кар'єру з нуля. Сьогодні, будучи першою особою компанії, він вважає справою честі підтримувати славну традицію компанії і відкривати широкі можливості для перспективних, талановитих, ініціативних молодих людей, які бачать своє майбутнє в освоєнні фінансових ринків. Кожен, у кого є мета і активна позиція в її досягненні, може пройти шлях від стажера до топ-менеджера.

Оскільки мережа офісів ЦБТ розширюється і охоплює нові території, набір співробітників ведеться постійно. Щоб не упустити свій шанс отримати роботу в одній з кращих компаній країни, зайдіть на сайт ЦБТ і відправте резюме, не відкладаючи.

Робота в ЦБТ, відгуки доводять, — ваш квиток до лав багатих, успішних і реалізованих професіоналів

Джерело: Мінфін