Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 січня 2019, 11:16

УЗ підвищила ціну колективної броні квитків до 200 гривень за місце

«Укрзалізниця» з 15 січня збільшила оплату за резервування місць за заявками юридичних та фізичних осіб для групових перевезень пасажирів в 6,3 рази — з 32 до 200 грн за людину. Про це пише «Інтерфакс-Україна».

«Укрзалізниця» з 15 січня збільшила оплату за резервування місць за заявками юридичних та фізичних осіб для групових перевезень пасажирів в 6,3 рази — з 32 до 200 грн за людину.
Фото: business.ua

Що нового

  • Виняток зроблено для заявок на перевезення дитячих груп і заявок, поданих центральними і місцевими органами влади для груп, сформованих з кількості людей з інвалідністю та військових пасажирів, для яких плата встановлена ​​на рівні 50 грн.

 Кращі кредитні картки для мандрівників

Причина підвищення

  • Директор департаменту з організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень «Укрзалізниці» Олександр Красноштан заявив, що попередні ставки не покривали і половини витрат компанії на цю діяльність. У зв'язку з цим, вимушеним заходом для «Укрзалізниці» стало підвищення ставок на групове бронювання. При цьому ставки на бронювання дитячих груп залишаються в 4 рази нижче рівня ставок звичайних груп.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися