Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 січня 2019, 15:00

Богдан Троцько: відгуки про вигідні інвестиції та поради голови групи компаній ЦБТ

Велика компанія з численними філіями, армією співробітників, тисячами клієнтів і багатомільйонними прибутками — це гігантський живий організм, керувати яким під силу тільки харизматичному лідеру, що володіє розвиненими професійними навичками, організаторськими здібностями і стратегічним мисленням. Саме така людина ось вже багато років керує групою компаній ЦБТ. Знайомтеся, Богдан Троцько — відгуки клієнтів і колег характеризують його як одного з кращих в Україні фахівців в галузі торгівлі на фінансових ринках. Але до посади голови Центру Біржових Технологій його привело не тільки чудове знання принципів інвестування, трейдингу та управління ризиками. Вміння розбиратися в людях і педагогічний талант допомогли Богдану Сергійовичу зібрати команду однодумців, разом з якими він рік за роком веде до процвітання компанію і її клієнтів.

Компанія ЦБТ та її лідер відкривають шлях до фінансової незалежності

Фінансова складова є практично в кожному аспекті нашого життя — гроші потрібні нам на численні щоденні і довгострокові потреби: для здобуття освіти, для розваг, подорожей, для розвитку бізнесу тощо. Як зробити так, щоб реалізацію ваших планів і бажань не гальмувала відсутність коштів? Відповідь на це питання знає Центр Біржових Технологій і його глава Богдан Троцько. Відгуки клієнтів — свідчення того, що в ЦБТ реалізуються мрії про фінансову незалежність. Досвідчені консультанти допоможуть кожному створити джерело пасивного доходу, що відповідає саме його потребам і вимогам.

Особливо цінують клієнти ЦБТ експертну думку глави компанії. Богдан Троцько — практикуючий трейдер і справжній ас в торгівлі на фінансових ринках, розробник ефективних торгових стратегій. Але не тільки трейдери прагнуть перейняти передовий досвід керівника ЦБТ. Не менш важливі компетентні поради Богдана Сергійовича для інвесторів. Примножити свої капітали, спираючись на його рекомендації, змогли вже сотні клієнтів.

Богдан Троцько про переваги ASProfiway — рекомендації інвесторам

Самостійна торгівля на фінансових ринках підходить не всім. Але в ЦБТ передбачена альтернатива, що гарантує стабільний заробіток з мінімальними ризиками — проект «Синхронна торгівля». Алгоритм отримання прибутку тут максимально простий — в автоматичному режимі клієнт копіює угоди досвідченого трейдера або торгового робота. Тим, хто не прагне присвячувати багато часу вивченню економічних показників і не володіє розвиненим фінансовим чуттям, щоб прогнозувати ринки, Богдан Троцько рекомендує підключення до торгового роботу ASProfiway — одному з учасників цього проекту.

Його переваги:

  • ASProfiway паралельно використовує чотири прибуткових торгових системи: три спрямовані на мінімізацію ризиків і одна — на забезпечення прибутковості;

  • в основі алгоритму відстеження трендів, що зароджуються і раннє сповіщення про їх завершення;

  • у будь-який момент торгівлю можна поставити на паузу або відключитися;

  • підключитися до робота можна з невеликим стартовим капіталом;

  • стабільний прибуток становить 4-5% на місяць.

Напевно ви не раз замислювалися про те, щоб створити для себе джерело пасивного доходу. Почніть свій шлях до добробуту і фінансової стабільності, спираючись на досвід фінансового експерта Богдана Троцько — заходьте на сайт ЦБТ за додатковою інформацією про ASProfiway і починайте заробляти вже сьогодні!

Джерело: Мінфін