Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 січня 2019, 12:45

МВФ оцінив кількість працюючих за кордоном українців

Міжнародний валютний фонд оцінює кількість трудових мігрантів з України в 2-3 млн чоловік. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на аналітичний огляд МВФ.

Міжнародний валютний фонд оцінює кількість трудових мігрантів з України в 2-3 млн чоловік.
Фото: epravda.com.ua

Як зазначається в огляді, економіка України стикається з серйозними проблемами. Зростання її недостатнє, щоб відновити рівень доходів, втрачений під час кризи, а також досягти результату, порівнянного з іншими країнами регіону.

За даними МВФ, бізнес-клімат все ще в незадовільному стані, що перешкоджає інвестиціям, а проблеми в банківській системі, зокрема, безнадійні кредити, залишаються невирішеними.

«Важливо, що в результаті розчарування зовнішніми економічним становищем значно зросла трудова міграція: за кордоном працюють не близько 2-3 мільйонів українців», — йдеться в звіті.

Раніше, в Мінсоцполітики підрахували, що за кордоном працюють 7-9 мільйонів українців. З них 3,2 мільйона працюють за кордоном на постійній основі.

Коментарі - 3

+
+15
Strain
Strain
9 січня 2019, 13:35
#
«а проблемы в банковской системе, частности, безнадежные кредиты, остаются нерешенными.»

Надеюсь после выборов у Порошенко хватит сил решить этот вопрос так же как с евробляхами. Либо посадить, либо конфисковать имущество у неплательщиков.
+
+58
Bitcoin
Bitcoin
9 січня 2019, 13:37
#
С «евробляхами» вопрос не решен. Расстрелять — это не решение, если ты не сталинист, конечно.
Кстати, так наш жеж недогарант не имеет отношения к экономике, он же только по обороне, внешней политике и по наладке личной коррупции или я что-то пропустил?
+
+15
20400808
20400808
9 січня 2019, 14:25
#
Про личную коррупцию можно по подробнее, на чем основано утверждение?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися