Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 січня 2019, 9:18

Total Україна запускає партнерську програму для незалежних автосервісів

Компанія Total Україна запускає партнерську програму для незалежних вантажних та легкових сервісів. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Що це означає

Всім клієнтам партнерських сервісів завжди буде доступна повна лінійка високоякісних мастильних матеріалів Total і ELF, які виробляються на заводах у Франції та Бельгії.

Спектр послуг, що надаються незалежними центрами-партнерами, передбачає якісну заміну масла та інших технічних рідин, ремонт автомобіл, а також завжди високий рівень обслуговування, що відповідає світовим стандартам.

Програма покликана надати підтримку сервіс-партнерам, покращуючи якість їх роботи шляхом впровадження програм з підвищення безпеки на автосервісах.

Крім цього, компанія сприяє різнобічному розвитку підприємств, надаючи їм доступ до спеціальних пропозицій: бізнес-навчання, технічні тренінги та підвищення кваліфікації персоналу.

Зазначимо, що до 2021 року Total Україна планує відкриття станцій в більшості великих міст України.

Крім того, компанія представила інноваційну лінійку спеціальних рідин для електрокарів та гібридних автомобілів, яка враховує потреби нового типу двигунів в охолодженні й змащуванні різних компонентів і забезпечує їх безперебійну роботу на високих потужностях.

Total Quartz EV Fluid і Rubia EV Fluid розроблені з урахуванням специфічних вимог до двигунів і коробок передач з високим діапазоном передавальних відношень, а також з урахуванням необхідності контролю теплообміну в електричних батареях.

Партнерство з TOTAL дозволить незалежним СТО підвищувати лояльність постійних клієнтів та залучати нових.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися