Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 грудня 2018, 10:18

В Україні по-новому видаватимуть «пакунок малюка»

27 грудня Кабмін прийняв зміни до порядку надання одноразової допомоги «пакет малюка». Про це йдеться в повідомленні Мінсоцполітики.

27 грудня Кабмін прийняв зміни до порядку надання одноразової допомоги «пакет малюка».
Фото: lb.ua

Що це означає?

  • При плануванні необхідних обсягів бейбі-боксів на рік, органи соцзахисту повинні будуть закладати в плани два додаткові місяці наступного року. Простіше кажучи, боксів повинні підготувати «із запасом».
  • Також, якщо молоді батьки не отримали «пакет малюка» під час виписки з пологового будинку, його повинні їм доставити соцпрацівники протягом місяця за місцем проживання дитини.

Що це дасть?

  • Нововведення дозволять безперебійно і без затримок надавати бейбі-бокси молодим батькам.

Що в боксі

  • Всередину коробки покладуть товарів на 5 тис. грн, але тепер сюди включать ще і вартість послуг по упаковці і доставці «пакунків малюка», що в підсумку може позначитися на якості або кількості товарів в бейбі-боксах.

Коментарі - 3

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
30 грудня 2018, 11:57
#
«Внутрь коробки положат товаров на 5 тыс. грн, но теперь сюда включат еще и стоимость услуг по упаковке и доставке «пакетов малыша», что в итоге может сказаться на качестве или количестве товаров в бэби-боксах.» — важно это очень тщательно прописать, максимальная цена упаковки и доставки, а то много чего не понятного, набор и точное количество внутри и чего там должно быть.
+
0
allexpl
allexpl
30 грудня 2018, 15:45
#
На strana.ua почитайте статью-интервью от 20 декабря «Андрей Рева: „Если Нафтогаз будет выплачивать такие бонусы, как сейчас, то денег на субсидии может и не хватить“. Там про бэби-боксы тоже упоминается, и наглый ответ Ревы касательно качества содержимого боксов…
+
0
correspondent
correspondent
31 грудня 2018, 12:52
#
http://4mama.ua/mom/active-mom/10293-deystvitelno-li-v-ukraine-otmenyat-dekret — хм, обещать могут много что. Вон в Раде висит законопроект о том, чтобы выплачивать от 78 до 180 тысяч гривен за первого и третьего детей, но разбить так, чтобы до 6 лет. Учитывая уровень инфляции… За промежуток с 2014 до 2018 бакс в 3,5 раза возрос, так что…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися