Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 грудня 2018, 11:46

Київ залучив 729 мільйонів внутрішніх інвестицій у 2018 році

У 2018 році в розвиток Києва залучено 729 млн грн внутрішніх інвестицій, за рахунок яких у столиці реалізують кілька інфраструктурних проектів у соціальній та спортивній сферах. Про це повідомила прес-служба КМДА.

У 2018 році в розвиток Києва залучено 729 млн грн внутрішніх інвестицій, за рахунок яких у столиці реалізують кілька інфраструктурних проектів у соціальній та спортивній сферах.
Фото: Facebook Touch

Як планують витрачати гроші

  • У межах співпраці міської влади з підприємцями побудують навчальні заклади, облаштують зупинки громадського транспорту і встановлять об'єкти спортивної інфраструктури в парках.
  • Розроблено пакет інвестиційних пропозицій, який налічує понад 50 проектів у сфері інформаційно-комунікаційних технологій, будівництва житла, медичних, дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів та об'єктів рекреації. Зараз іде підготовка документації для проведення інвестиційних конкурсів у 2019 році.
  • У 2019 також запланована реалізація заходів у межах проектів в сфері державно-приватного партнерства. Зокрема, впровадження системи забезпечення безпеки дорожнього руху в автоматичному режимі.
  • За умовами договору про надання консультативних послуг з Міжнародною фінансовою корпорацією, буде розпочато підготовку проекту по реорганізації публічної інфраструктури лікарень.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися