Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 грудня 2018, 9:33

Банк «Львів» залучає фінансування від Triodos Investment Management на суму 5 млн євро

Нідерландська компанія Triodos Investment Management через свої інклюзивні фінансові фонди: Фонд мікрофінансування Triodos та Фонд справедливого пайового фонду Triodos, надає кредитну лінію в розмірі 5 млн євро українському банку «Львів». Ця лінія зміцнить позиції банку «Львів» у кредитному фінансуванні вітчизняного мікро- і малого бізнесу та агоросектору, що активно розвиваються.

Triodos Investment Management є всесвітньо визнаним лідером в інвестуванні та дочірньою компанією Triodos Bank, одного з провідних світових банків із стабільного розвитку. Кредитна лінія є знаковою подією для «Банку Львів», яка підтверджує спроможність Банку залучати комерційні кредити від провідних міжнародних інвесторів, і це також відображає зростаючу довіру інвесторів до України.

«Банк «Львів» — це одна з наших перших інвестицій в Україну. Ми бачимо чітку узгодженість місій між банком «Львів» та « Triodos». Ми цінуємо орієнтованість банку Львів на мікро, малий та середній бізнес та агросектор в Західній Україні, а також прагнення менеджменту підвищити конкурентоспроможність Банку в обслуговуванні цих секторів. Ми з нетерпінням чекаємо на розбудову довгострокових відносин", — зазначила Росанна Саркеєва, регіональний менеджер Східної Європи, Кавказу та Центральної Азії в управлінні компаніями Triodos Investment Management.

«Ми дуже раді, що стали одним з перших банків України, який отримав суттєву довгострокову кредитну лінію від Triodos Investment Management. За допомогою цієї кредитної лінії ми покращимо нашу кредитну пропозицію для МСБ у регіонах нашої присутності. Ця комерційна кредитна лінія також є сильним та позитивним сигналом для інших міжнародних інвесторів щодо інвестування в Україну та, зокрема, в наш банк. Це одночасно є й доповненням інших нещодавних фінансових угод — з KfW та Німецько-Українським фондом. Важливо зазначити, що ці події стали можливими завдяки тому, що швейцарський фонд ResposAbility став головним стратегічним акціонером нашого банку », — прокоментував Ашот Абраамян, Голова Правління банку «Львів».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися