Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 грудня 2018, 17:20

Tkeycoin посяде лідерську позицію на ринку криптовалюти

За прогнозами представників FDNM Consulting, Tkeycoin подолає позначку в $ 200 вже приблизно через 22 місяці.

Криптовалюта Tkeycoin (TCD) всерйоз претендує на звання самого вигідного активу 2019 року. Поки провідні криптовалютні видання не втомлюються тиражувати все нові і нові матеріали про Tkeycoin, експерти вже пропонують прогнози. Зокрема, все частіше з’являється стрімке зростання курсу TCD до позначки $ 450 вже у перші два роки після виходу на біржу. Чим же проект заслужив такі оптимістичні прогнози і настільки підвищена увага з боку преси і експертів? Давайте розбиратися.

Якщо підходити до питання ґрунтовно, то в першу чергу необхідно почати з основної концепції та ідей проекту. Як уже не раз відзначали представники команди, Tkeycoin покликаний значно спростити життя мільйонів людей по всьому світу, подарувавши суспільству платіжний засіб новітнього покоління. Засновані на технології блокчейн, рішення Tkeycoin дозволяють значно заощадити ваші кошти, ваш час, ваші зусилля і просто зробити ваше життя якісно кращим. Мережа Tkeycoin увібрала в себе все краще від технології блокчейн, при цьому вона значно перевершує за характеристиками мережу того ж біткоїна або ефіріума як у плані безпеки, так і в плані швидкодії. Платіжна система Tkeycoin здатна обробляти навіть більше транзакцій за секунду, ніж Visa і PayPal. Іншими словами, Tkeycoin цілком може функціонувати як повноцінна світова платіжна система, обробляючи запити мільйонів людей одночасно.

Вже цієї зими у кожного буде можливість випробувати додатки Tkeycoin для iOS і Android, а також відчути всі принади платіжної системи нового покоління на комп'ютері або веб-версії. Як відзначають представники команди Tkeycoin, що розробляється ними платформа дозволить не тільки максимально безпечно зберігати ваші заощадження, купувати товари в інтернеті та здійснювати миттєві грошові перекази по всьому світу. Вже на даному етапі існують десятки готових рішень на базі технологій Tkeycoin, що істотно полегшують життя не тільки банкам, але й організаціям з найрізноманітніших сфер. Все це стане доступним користувачам вже в першому кварталі 2019 року.

Які ще плюси у Tkeycoin? Як запевняють розробники, мережа буде повністю децентралізованою, тож ніхто в світі не зможе контролювати ваші кошти крім вас. Іншими словами, ніяких санкцій, ніяких блокувань, ніяких лімітів на операції з грошима, ніяких політичних заборон. Тільки ви розпоряджаєтеся вашими грошима, і це ще одна вагома перевага використання Tkeycoin.

З технологіями та ідеями розібралися, а що ж робиться командою вже зараз, в ці самі дні? Згідно з останніми повідомленнями, розробники вже приступили до фінального тестування працездатності і безпеки мережі, а самі продукти вже практично готові до релізу. На тлі цих повідомлень продовжують з'являтися й інші важливі для проекту новини.

Так, Tkeycoin став першим блокчейн-проектом за всю історію, якому вдалося домогтися угоди про лістинг на EXMO вже в період емісії. Криптовалютне співтовариство з великою радістю зустріло ці новини: адже EXMO — це не просто одна з найавторитетніших майданчиків в світі, але і найбільша біржа Східної Європи. Як повідомляється, Tkeycoin успішно пройшов як юридичну, так і технічну перевірку, підтвердивши тим самим надійність і потенційно високу прибутковість вкладень в проект.

Офіційні підтвердження вже були опубліковані і на сайті EXMO, і в соціальних акаунтах Tkeycoin. Характерно, що поява новин про лістинг на настільки авторитетному майданчику дозволила Tkeycoin всього за два дні залучити інвестицій на суму більш ніж 120 млн рублів. Попередня дата лістингу пар з TCD — січень 2019 року. При цьому важливо зазначити, що трейдерам будуть доступні торги з використанням усіх існуючих на EXMO поєднань — як фіатних, так і повністю криптовалютних.

Крім переговорів із різними світовими біржами проект продовжує зміцнювати свій авторитет на міжнародній арені. Так, за останні кілька місяців розробники Tkeycoin пройшли відразу кілька комплексних верифікацій на провідних ресурсах з аналізу та оцінки проектів. Високі бали підтверджують наявність усіх необхідних юридичних документів, а також свідчать про достовірність наданих Tkeycoin даних про команду розробників.

З інших важливих новин варто відзначити інформацію про компанію TKEY DMCC, що опікується проектом. Кілька місяців тому було оголошено про відкриття нового офісу компанії в Дубаї, в одній з кращих у світі вільних економічних зон — DMCC. Даний крок, без сумніву, відкриє для компанії абсолютно нові можливості і нові перспективні шляхи співпраці на найвищому рівні. Офіси в DMCC вже мають такі гіганти, як Duracell, Lukoil, American Express та інші всесвітньо відомі бренди — і на це, очевидно, є свої причини.

На тлі повідомлень про відкриття офісу в Об'єднаних Арабських Еміратах компанією було також оголошено про іншу важливу подію — включення TKEY DMCC до престижного реєстру власності від Dun & Bradstreet (D & B). Крім TKEY DMCC в базі D & B можна знайти таких гігантів, як Apple, Microsoft, Facebook, Intel, ООН, NASA і навіть Міністерство Оборони РФ. DUNS-номер є визнаним в усьому світі знаком якості, тому присутність TKEY DMCC у цьому рейтингу лише ще раз підтверджує надійність та платоспроможність організації, яка займається Tkeycoin.

Якщо повертатися безпосередньо до проекту Tkeycoin, то минулого тижня було підписано угоду про партнерство TKEY DMCC і Європейського фонду FDNM Consulting, що спеціалізується на фінансування інноваційних проектів транснаціонального значення. Як повідомив представник робочої групи FDNM Consulting, фонд має намір інвестувати в Tkeycoin близько $ 3,5 млн уже на етапі ICO. При цьому також наголошується, що сума інвестицій з часом буде збільшуватися, щоб дати проекту необхідний для розвитку імпульс, а також всіляко посприяти укладенню нових взаємовигідних угод. Глобальне завдання партнерства — впровадження блокчейн-технології у всіх сферах життя сучасного суспільства.

Інтерес FDNM Consulting до проекту Tkeycoin обумовлений в першу чергу перспективами розвитку як самої платіжної системи, так і супутніх технологій. Як зазначили представники фонду, рішення, що розробляються російським стартапом, мають високий потенціал застосування у цілому ряді сфер, включаючи медицину та логістику. У планах європейського фонду — цільове фінансування наукових розробок і технологій Tkeycoin з метою їх подальшої інтеграції на ринках різних країн.

Як вважають експерти, участь такого великого інвестора в проекті Tkeycoin вплине на стабілізацію курсу монети на ринку, а також підтримає її подальше зростання. В якості пріоритетної торгової стратегії, як повідомляється, розглядається поступова реалізація токенів за завищеною вартістю, що неминуче призведе до формування позитивного тренду. Даний крок дозволить забезпечити Tkeycoin гарантовану підтримку курсу. За прогнозами представників FDNM Consulting, Tkeycoin подолає позначку в $ 200 вже приблизно через 22 місяці. При цьому в звіті фонду також наголошується, що після повної реалізації всіх активів платформи TCD буде коштувати більше $ 600.

Схожу думку висловлюють і провідні аналітики в інтернеті. При цьому якщо раніше в багатьох прогнозах згадувалася цифра $ 100-200 за перші 24 місяці, то зараз, після новин про лістинг на EXMO, прогнози стали ще більш оптимістичними — більше $ 450 за Tkeycoin у перші півтора року після виходу на біржу. Стрімке збільшення заявок на покупку великих обсягів Tkeycoin від іноземних інвесторів, а також залучення підвищеної уваги до проекту в Азії і Європі, як очікується, дозволять уже в перші місяці після лістингу розраховувати на стрімке зростання активів.

Якщо вірити повідомленням різних ЗМІ, лістингу Tkeycoin на біржі чекають інвестори з ОАЕ і Кореї, а також представники кількох європейських країн. За підрахунками експертів, вже через 3-4 місяці після виходу на біржу обсяги торгів криптовалюти збільшаться в 6-8 разів у порівнянні з обсягами торгів в перший місяць після лістингу. Виходячи з досвіду інших схожих з Tkeycoin проектів, такий істотний приріст в обороті монети абсолютно точно потягне за собою і стрімке зростання курсу Tkeycoin.

У висновку ще раз нагадаємо, що в ці дні проект знаходиться на завершальному етапі ICO, і будь-хто може придбати необмежену кількість Tkeycoin за курсом $ 1 за монету. На даний момент реалізовано більше 42 млн монет TCD. Придбати Tkeycoin і знайти більш детальну інформацію про проект можна на офіційному сайті проекту — tkeycoin.com

Джерело: Мінфін