Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 грудня 2018, 11:51

23 листопада 2018 р. у Києві пройшла конференція FinRetail 2018

23 листопада 2018 р. у Києві пройшла наймасштабніша і найцікавіша подія, яка зібрала лідерів фінансового роздробу – конференція FinRetail 2018.

У концерт-холі «Оазис», на двох потоках «Маркетинг і продажі» та «Технології бізнесу» загалом зібралися почути найкращі кейси створення і просування фінансових товарів і послуг в Україні та за кордоном понад 320 осіб.

Про те, як яскраво, насичено і цікаво пройшла конференція, ви можете дізнатися з цього відео:

Цього року конференція заслужено отримала статус «міжнародної». На одній сцені з українськими гуру FinTech, менеджменту, маркетингу і продажів виступали експерти з Німеччини, Польщі, Франції та Болгарії.

Marcin Kozlowski, Віце-президент Vintom, Vice President Vintom (Польща) розповів про те, як персоналізація відео підвищує лояльність споживачів, збільшує продажі і розширює досвід роботи клієнтів в цифровому середовищі!

Michael Diguet, Співзасновник і CEO Yelloan (Франція) – поділився живими кейсами використання діалогового інтерфейсу і чат-бота на основі штучного інтелекта для підвищення продуктивності.

Олександр Кіслашко, Керівник Студії бізнес-рішень TBI Bank і Наталія Гузєєва, Менеджер проектів TBI Bank (Болгарія) – показали, як вдалося збільшити продажі в кілька разів, правильно зрозумівши і визначивши цілі мерчанта.

Ігор Смілянський, Генеральний директор, Укрпошта – не тільки розповів, а й показав на реальних прикладах, як за допомогою Укрпошти отримати доступ до 17 млн нових клієнтів.

Олег Гороховський, Співзасновник MonoBank і Fintech Band – вперше на конференції FinRetail 2018 презентував залізну картку IrOn Bank і залізну VIP картку, яка може накопичувати милі, і ви можете витратити ці милі на авіаквитки будь-якої авіакомпанії світу.

В рамках FinRetail 2018 генеральний партнер конференції компанія Platon поділилася новими підходами в оцінці кредитних ризиків. У своїй доповіді СОО Platon Андрій Батарін презентував розробку нового програмного продукту, що дозволить давати рекомендації кредитним організаціям з видачі позик.

Технологія Payer ID надає можливість вчасно виявляти підозрілих позичальників і запобігати видачі кредиту на одну і ту саму картку кільком людям.

Павло Малишев, керуючий партер компанії Solanteq, поділився з учасниками кейсами по оптимізації процесів існуючих digital каналів обслуговування клієнтів на основі аналізу даних від мобільних і web- додатків. Розповів які дані і як можна збирати, як реагувати на зміну гео-локації клієнта, успішні або неуспішні дії покупки по картці.

Компанія Solanteq, партнер конференції FinRetail 2018, займається впровадженням, інтеграцією та підтримкою програмних систем для карткових і мобільних платежів. Розробкою дистанційного програмного забезпечення для банків. Допомагає максимізувати віддачу від вкладень в інфраструктуру обробки транзакцій і ведення рахунків. Заснована і управляється експертами з багаторічним досвідом в області розробки і впровадження платформ карткових і мобільних платежів.

Серед експертів конференції:

— Лілія Лазепко, член Правління ОТР Банк

— Андрій Радевич, регіональний менеджер Google Україна

— Михайло Відякін, начальник управління стратегії та реформування банківської системи НБУ

— Олександр Залєтов, член Нацкомфінпослуг

— Ганна Замазєєва, голова правління, Асоціація ВАФК

— Євген Васильцов, керівник напрямку роботи з торговими підприємствами, Приватбанк

— Віктор Комягін – технічний директор Авентус Груп Литва

— Павло Малишев – керівний партнер Solanteq

Та інші…

Повний фото-звіт можна побачити на офіційній сторінці у facebook організатора – компанії BankOnline

Компанія Телеконтакт цього року виступила спонсором FinRetail2018 і серед гостей розіграла ПРИЗ – популярний Фітнес-трекер.

Telecontact – аутсорсинговий контактний центр, який на найвищому рівні приймає і обробляє дзвінки, надає підтримку неголосового каналу. 20 років успішного досвіду дозволяють реалізовувати проекти різної складності.

Телеконтакт – це гнучкий партнер, який пропонує варіанти оптимізації витрат і збільшення прибутку. Ми відкриті для візитів і завжди раді Вас бачити у нас на майданчику (м. Житомир). Компанія Телеконтакт — лідерство, надійність і якість Вашого бізнесу.

Організатори: компанія BankOnline, фінансовий портал Мінфін, асоціація ВАФК.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися