Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 грудня 2018, 10:58

Moneyveo — єдина компанія, відзначена нагородою Effie у категорії «Банківські, фінансові та страхові послуги»

Рекламна кампанія Moneyveo за участю шоумена Дяді Жори та дівчат-єноток посіла 3-тє місце у конкурсі Effie Awards Ukraine 2018!

Отримати Effie Awards – дуже почесно. Це найбільша в Україні нагорода в галузі маркетингових комунікацій. На розгляд суддів була подана кампанія, підготовлена Moneyveo спільно з рекламною агенцією Havas Ukraine.

«Ми зробили серію гумористичних роликів з Дядею Жорою, і в пісенному жанрі репу показали релевантні ситуації для мікрокредитування. Популярність кампанії дала результати, що перевищили планові: за 1,5 місяця майже вдвічі збільшилося знання нашої реклами та значно зросли фінансові показники», – підкреслює директор з маркетингу Moneyveo.

Роботу оцінювали провідні маркетинг-спеціалісти, які працюють у компаніях-рекламодавцях, топ-менеджери комунікаційних агенцій, медіа-експерти, дослідники, консультанти. У результаті були сформовані рейтинги, у яких проект Moneyveo посів 3-тє місце у категорії «Банківські, фінансові та страхові послуги».

Урочиста церемонія нагородження відбулася 12 грудня у конгрес-центрі Mercure Congress Centre. Moneyveo дуже радіє отриманій Effie та обіцяє наступного року порадувати усіх новими цікавими проектами.

Підібрати кредит також можна за допомогою сервісу finance.ua.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися