Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 грудня 2018, 15:46

Подарунки на Новий рік зі знижкам до 50%. Усі Санти купують у Цитрусі

Щороку в грудні відбувається маленьке диво — кожен з нас перевтілюється у справжнього Санту, який поспішає обрати найкращі і найбажаніші подарунки своїм близьким та друзям напередодні свята! Цитрус ґрунтовно підготувався до свят і створив атмосферу для всіх Сант — купити всі подарунки можна в одному магазині, та ще й зі знижками до 50%! Адже в Цитрусі подарунки знайдуться всім!

Знижки на улюблені гаджети

Під Новий рік мрії повинні здійснюватися, тому Цитрус дізнався у покупців, які гаджети вони хочуть купить зі знижкою напередодні свят. Для цього було проведено голосування на сайті, де кожен міг обрати техніку, на яку хоче отримати знижку.

За ТОП-10 товарів, що очолили народний рейтинг, покупці віддали більш ніж 12 000 голосів! Ці десять позицій були додані в перелік товарів зі знижками до Нового року.

А 20 учасників голосування отримали приємні бонуси ще до настання свят — сертифікати на 1000 гривень на покупки у Цитрусі.

Що пропонує Цитрус на Новий рік?

Знижки до 50% на смартфони і мобільні телефони, техніку Apple, смарт-годинники, планшети, ноутбуки, телевізори, навушники, акустику, фото і відео техніку, персональний транспорт, гаджети для фітнесу і здоров'я, ігрові приставки, аксесуари для гейминга, товари «Розумного будинку» і аксесуари!

Всі гаджети, які беруть участь в акції, можна побачити на сайті - https://www.citrus.ua/actions/new-year.

2019 сертифікатів до Нового року

Бути Сантою разом з Цитрусом — це не тільки дарувати подарунки, а й отримувати приємні бонуси!

До 10 січня 2019 року здійсніть покупки на суму від 200 грн і отримайте можливість стати власником одного з 2019 подарункових сертифікатів номіналом 1000 грн на покупки в Цитрусі!

Приходьте за новорічний настроєм і подарунками в Цитрус! Станьте Сантою для себе і своїх близьких!

Джерело: Мінфін