Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 грудня 2018, 14:52

Подарунки під ялинку: банківські продукти, які стали ще вигідніше до Нового року.

Новий рік — час чудес і чудових подарунків. І хоча дорослі вже не вірять у Діда Мороза, приємності трапляються і з ними. Наприклад, цікаві пропозиції з банківських продуктів.

подарунок на Новий рік

«Мінфін» дізнавався, у якого з банків заготовлений найбільший «мішок подарунків». Лідером за святковими «плюшками» став Альфа-Банк Україна.

Напередодні свят банк вирішив зробити відразу кілька вигідних пропозицій для клієнтів.

Щедрий депозит — до 21% річних

Вклад у гривні зі зростаючою відсотковою ставкою від Альфа-Банку Україна — чудова нагода не просто зберегти, а й примножити свій капітал. Банк подбав про те, щоб заощадження не з'їла інфляція, встановивши дохідність за депозитом значно вище за ринок. Відсотки за депозитними продуктами інших фінустанов набагато скромніші.

Щоб відкрити цей депозит не потрібно мати великий капітал. Мінімальна сума вкладу становить 5000 грн, термін — три місяці, протягом яких ставка зростає до 21% річних. Не менш важливо, що банк дозволяє клієнтам вільно розпоряджатися своїми коштами — вони можуть забрати депозит після закінчення кожного місяця, не втрачаючи нарахованих відсотків за минулий період. Це оптимальні умови для тих, хто не хоче розлучатися з грошима надовго. Таким чином, у вас є підстраховка на випадок форс-мажору.

Акція стартувала 27 листопада і триватиме до 31 січня 2019 року. Не втрачайте можливість добре заробити на депозиті.

Місяць без комісії за онлайн-платежі

Альфа-Банк Україна оголосив грудень вільним від комісії — все платежі в Alfa-Mobile Ukraine та інтернет-банкінгу My Alfa-Bank безкоштовні. Ви можете оплатити мобільний зв'язок, Інтернет, телебачення, послуги дитячого садка або ж просто поповнити рахунок собі і всім свої родичам, не сплативши жодної гривні комісії. Не забувайте, що оплата комунальних послуг в Alfa-Mobile Ukraine та My Alfa-Bank безкоштовна незалежно від місяця.

$5000 на подорож — акція по карті Travel

Втомилися від проблем, що накопичилися за рік? Мрієте про незабутню відпустку? Мрії збуваються, якщо під рукою є кредитна карта Travel Альфа-Банку Україна. Для власників карт оголошена акція «Відпустка чекає», за результатами якої можна виграти один з двох сертифікатів на подорож номіналом 140 тис. грн кожен.

Умови розіграшу прості. У період з 15 листопада до 25 грудня 2018 року (включно) необхідно сплатити покупки кредиткою Travel на суму 3000 грн — і ви автоматично стаєте учасником розіграшу. Імена переможців стануть відомі 31 грудня 2018 року.

Втім, навіть якщо ви не виграєте сертифікат — не біда. Наявність карти Travel — вже само по собі істотний бонус для мандрівника, оскільки дає власнику незліченну кількість привілеїв. Найголовніша перевага — повернення 5% витрачених коштів. Коли клієнт розраховується карткою за товари, банк нараховує йому спеціальні бали мандрівника (1 гривня = 5 балів), які потім перетворюються в гроші. Бали акумулюються на спеціальному бонусному рахунку і надалі їх можна витратити на придбання товарів і послуг з туристичних категорій: ж/д, авіа- та автобусні квитки, оренда готелів або авто і багато іншого. Активно користуючись картою весь рік, до відпустки можна накопичити кругленьку суму.

Цією кредиткою зручно користуватися не тільки для подорожей, але і в звичайному житті. По карті встановлено пільговий період в 55 днів, крім того, власникам доступна вигідна розстрочка строком до 12 місяців під 0,01%.

До 20% кешбека з Cash`U CLUB

З Cash`U CLUB новорічний шопінг може стати більш вигідним та економним. В рамках цієї програми лояльності у клієнтів банку в грудні з'явилася можливість повернути грошима до 20% від суми за певні категорії покупок, яку ті оплатили карткою.

Механізм акції простий: у звичайні місяці учасникам клубу доступні на вибір дві з шести категорій СУПЕРбонусів і за ними стандартні бонуси множаться на певний коефіцієнт. Але напередодні новорічних свят до них додалася ще одна, третя категорія, а коефіцієнти множення збільшилися в рази. У грудні до ваших послуг на вибір такі категорії: «Кафе», «АЗС», «Продукти», «Одяг», «Дитячі іграшки», «Солодощі». За першими чотирьма, стандартні бонуси будуть множитися на 10, а ось придбання солодощів і дитячих іграшок збільшує їх в 40 разів, таким чином повернення коштів за цими категоріями досягає 20%.

Пропозиції за СУПЕРбонусами оновлюються раз на місяць кожного 1-го числа. Щоб повертати гроші за покупки, потрібно оформити картку учасника програми лояльності Cash`U CLUB і зареєструватися зі свого смартфона в додатку Alfa-Mobile Ukraine. Там ви зможете відслідковувати суму своїх накопичених бонусів, обирати категорії і використовувати бонуси, щоб повернути гроші за вчинені покупки.

Встигнути за 59 хвилин — оригінальна кредитна пропозиція

Період перед новорічними святами завжди загрожує великими витратами. В цей час кожному хочеться хоч ненадовго відчути себе Дідом Морозом і спробувати виконати мрії рідних та близьких. Альфа-Банк Україна пропонує клієнтам блискавичне оформлення позик. За умовами акції, кредит вам повинні оформити всього за 59 хвилин. Якщо банк запізниться, то відсоткова ставка за позикою буде знижена на 20%. Цікаво, чи не так?

Банк пропонує кредит до 500 000 грн строком на 48 місяців. Позичити до 50 000 грн можна без будь-якої бюрократичної тяганини. Для цього не потрібні гори документів, заставне майно або поручителі — тільки паспорт і код.

Швидше вирушайте за подарунками для рідних та друзів. Швидкий кредит від Альфа-Банку Україна дасть вам можливість вільно розпоряджатися грошима і часом!

Кредити, депозити, кешбек і подорожі — велике новорічне «меню» Альфа-Банку Україна охоплює всі потреби клієнтів. Вигідні і прості продукти — це вклад фінустанови в створення того самого новорічного настрою!

Коментарі - 3

+
+15
Денис Денис
Денис Денис
11 грудня 2018, 19:49
#
-
+
+14
Toxa David
Toxa David
12 грудня 2018, 12:41
#
Реклама, она везде реклама. Сайту тоже нужно на елках зарабатывать. Тут хоть реклама банковского продукта а не электронных сигарет.
+
0
Zapreader
Zapreader
16 грудня 2018, 15:27
#
Точно! Больше было бы пользы, если бы рекламные деньги потратили на образование и зп своей горячей линии.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися