Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 грудня 2018, 9:31

Центр Біржових Технологій — нагородження титулом кращої компанії України

Центр Біржових Технологій: нагородження за 21 рік роботи на користь України.Унікальний проект з просування українського бренду, престижний рейтинг «ТОП-100. Основа економіки України. Компанії» 2018 року дійшов свого логічного фіналу — нагородження компаній-учасниць і грандіозного свята на їх честь. Першою серед кращих вшановувалася компанія, яка ось вже 21 рік, незважаючи на економічні кризи і політичні хвилювання, твердо стоїть на ногах і поповнює державну казну податками «Центр Біржових Технологій». Нагородження лідерів української економіки за версією бізнес-видання Financoff і рекламної компанії Amillidius пройшло 23 листопада 2018 року в форматі грандіозного гала-вечері.

Компанія ЦБТ: Нагородження — стимул до руху вперед

Глава групи компаній Центр Біржових Технологій: Нагородження завжди відмінно мотивує.

Організатори рейтингу вирішили не розподіляти учасників по місцях з першого по соте. У «ТОП-100» увійшли як «великі акули бізнесу» і досвідчені учасники ринку, так і стартапи, що бурхливо розвиваються. Проте всіх їх об'єднало неухильне прагнення до розвитку і тверді наміри докласти максимум своїх зусиль для зростання національної економіки.

Неформальним лідером рейтингу, його обличчям стала компанія Центр Біржових Технологій. Нагородження проходило в одному з кращих ресторанів Одеси REEF, де гості відразу ж звертали увагу на величезний банер заходу з фотографією Богдана Троцько — глави ЦБТ, авторитетного фінансового аналітика. Богдан Сергійович першим серед номінантів отримав пам'ятний диплом з рук ведучих. Він гаряче подякував організаторам: Ельвірі Гавриловій — продюсеру, шеф-редактору журналу «Фінансофф», засновниці модного Дому Elvira Gavrilova, а також Богдану Терзі — керівнику рекламної компанії «Аміллідіус», бізнес-експерту. За словами Богдана Троцько, він щасливий, що бренд ЦБТ отримав високу нагороду і чест стояти біля самих витоків рейтингу «ТОП-100. Основа економіки України. Компанії»

«Бажаю цьому проекту довгих років життя і величезної популярності, — підкреслив лідер ЦБТ. — Сподіваюся Центр Біржових Технологій потрапить в ТОП-100 кращих ще не раз».

Секрет успіху Центру Біржових Технологій: «Ми ростемо разом з нашими клієнтами»

На гала-вечері Богдан Троцько також поділився своєю думкою з приводу того, чому однією з кращих компаній України став ЦБТ. «Нагородження — безумовно приємна оцінка нашої діяльності, — повідомив він, — але головним компліментом собі ми вважаємо зростання добробуту наших клієнтів». Він не без гордості назвав значну цифру — 10 мільйонів доларів — саме цей рубіж вже подолав загальній прибуток людей, які користуються послугами Центру Біржових Технологій, з початку 2018 року. «А рік ще навіть не закінчений», — додав Богдан Сергійович.

ЦБТ: нагородження-одна з кращих подій 2018 року.

Безсумнівно, власний рекорд буде не раз ще побитий компанією, головна місія якої — зробити з українців фінансово грамотну і заможну націю. Розкрийте свій фінансовий потенціал прямо сьогодні разом з майстрами біржової торгівлі. Дізнайтеся більше про послуги та унікальні пропозиції ЦБТ на сайті.

Джерело: Мінфін