Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 грудня 2018, 14:03

Банк «Південний» пропонує унікальні монети до новорічних свят

Банк «Південний» пропонує своїм клієнтам ознайомитися з унікальними монетами із зображенням символу Нового року – свинки, які стануть неповторним подарунком до прийдешніх свят.

Монети представлені у двох варіантах:

  • Срібна монета «Рік Свині та сім монеток» із позолоченою вставкою, виготовлена Монетним двором Польщі. На лицьовому боці – портрет королеви Єлизавети II, рік випуску і номінал, на зворотному – зображення свинки, символу 2019 року, та семи позолочених монет.
  • Срібна тривимірна монета-скульптура «Весела свинка» є надзвичайно цікавою. Вона була створена в результаті співпраці компанії СІТ Coin Invest та монетного дому Майєра. Монета має красивий квітковий орнамент, який нагадує татуювання, та виконана таким чином, що може стояти самотужки.

«Колекційні монети з дорогоцінних металів будуть гідним подарунком або новим екземпляром для нумізматичної колекції, вартість яких із часом тільки зростає. Унікальні монети із символікою 2019 року обов’язково привернуть достаток і благополуччя до свого власника та стануть незабутнім подарунком до Нового року», – зазначив директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний» Артем Сємєйнов.

Нещодавно банк «Південний» став офіційним дистриб’ютором монетного двору Майєра та компанії СІТ Coin Invest, а також уже давно співпрацює з монетним двором Польщі. Така співпраця дозволяє банку пропонувати клієнтам широкий асортимент колекційних монет, які цінуються за високу якість, естетичні характеристики та унікальність.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися