Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 грудня 2018, 14:35

З LBLV кожен може досягти своєї фінансової мети

У пошуках кращого варіанта для інвестицій багато людей розглядають банківські депозити, вкладення в стартапи, покупку нерухомості і металів. Не останнє місце в списку способів примноження коштів займає торгівля на Форекс. Компанія LBLV пропонує вигідні умови роботи на ринку, які допоможуть реалізувати ваші фінансові плани.

Чи можна торгувати на Форекс без досвіду?

Багатьох людей цікавить питання: «Чи можна заробляти на трейдингу, не маючи досвіду?». Деякі брокери обіцяють своїм клієнтам швидкі гроші, є і такі, що пропонують торгувати без вкладень. Все це робиться лише заради реклами і залучення клієнтів, оскільки заробітку від таких компаній мало – одні збитки.

Фахівці LBLV стверджують, що без знань про діяльність валютного ринку новачкові доведеться дуже складно. Єдина можливість заробити самостійно – отримати відповідні навички. Клієнти LBLV можуть безкоштовно скористатися навчальними матеріалами та підвищити розуміння торгових процесів. Тільки після отримання реального досвіду можна виходити на ринок.

Торгові умови LBLV

Про діяльність брокера найкраще судити з відгуків користувачів і умов співпраці. Слід зазначити, що коментарів про LBLV досить багато, але негативних серед них практично немає, що свідчить про якісну роботу компанії. Торгові пропозиції можна вивчити на офіційному сайті lblv.com, ось деякі з них:

  • торгівля валютними парами, індексами, акціями і сировиною;

  • 5 рахунків на вибір;

  • мінімальний лот 0,01;

  • низькі спреди;

  • простота фінансових операцій;

  • особистий менеджер торгового рахунку;

  • мобільний трейдинг.

Всі клієнти при потребі можуть звернутись за допомогою до фахівців технічної підтримки, які працюють в режимі 24/5.

Переваги торгової платформи MetaTrader 5

Багато що в трейдингу також залежить від програмного забезпечення. LBLV вибрав для своїх клієнтів кращу торгову платформу – MetaTrader 5. Трейдери відзначають швидкість виконання операцій, надійність, 21 таймфрейм, більше 30 індикаторів і понад 40 графіків. Також перевагою МТ5 вважається різноманітність програм, адже торгувати можна через ПК, смартфон або планшет, або підключившись до мережі з будь-якого браузера.

Вибираючи трейдинг як спосіб примноження коштів, варто враховувати можливі ризики. Особливу увагу при цьому необхідно приділяти роботі брокера. LBLV допомагає своїм клієнтам досягти бажаного фінансового результату і стати професійними трейдерами.

Коментарі - 2

+
0
iurii Babii
iurii Babii
20 квітня 2020, 18:56
#
НЕ смешите людей)))))))))))) а лучше - идите дружно строем в Киберполицию Украины и сразу сдайтесь. Там вас уже давно ждут.
+
0
kasalapiy
kasalapiy
20 квітня 2020, 20:26
#
Как раз на 9-е мая организовывает строй и прямиком в киберполицию, уголовные дела уже открыты!!!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися