Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 грудня 2018, 16:52

+ 2% до депозиту, платежі в бюджет: онлайн-банк для МСБ ТАС24 Бізнес оновив функціонал

У більшості випадків онлайн-банки стопоряться вже на етапі реєстрації, вимагаючи відвідати відділення для відкриття основного або валютного рахунку. На цьому їх «онлайн» закінчується. ТАС24 Бізнес впевнено йде в діджитал, пропонуючи класичні банківські продукти в онлайні та створюючи абсолютно нові рішення на ринку.

У листопаді ТАС24 Бізнес порадував клієнтів оновленою версією функціоналу. Підприємцям запропонували відправляти платежі зі свого рахунку на картки будь-якого українського банку. Зазвичай для здійснення такої операції потрібно переказати кошти на свою особисту картку, а вже потім з неї зробити переказ. Тобто, зробити дві операції і двічі заплатити комісію. В ТАС24 Бізнес це одна проста операція і комісія всього 0,25%. Крім того, ті, хто хоч раз намагалися зробити такий платіж, знають, що це некомфортна процедура, що вимагає введення повних реквізитів одержувача. В ТАС24 Бізнес досить вказати лише номер карти і підтвердити переказ. Що важливо — такий простий, швидкий і економний спосіб переказу доступний не тільки у веб-версії, але й у мобільному додатку 24/7.

Також ТАС24 Бізнес реалізував дуже простий і комфортний спосіб проведення бюджетних платежів для ФОП. Тепер ця процедура зведеться до вибору декількох параметрів і введення суми. У клієнт-банку реалізовано довідник бюджетних платежів, що дозволяє просто вибрати зі списку вид податку або збору, код бюджетної класифікації, населений пункт і район міста. Після цього в платіж підтягнуться всі актуальні реквізити, а в поле призначення — обов'язкові дані в потрібному форматі. Це мінімізує помилки й не дасть відправити платіж за застарілими реквізитами. З будь-якого платежу також можна зробити шаблон, який максимально скоротить час при наступній операції. До того ж, всі бюджетні платежі в ТАС24 Бізнес абсолютно безкоштовні.

Відкрити депозит можна в будь-який зручний момент, не відвідуючи відділень і не підписуючи жодних документів. Керувати ним можна також на 100% в онлайн. «На вимогу» розроблений спеціально для того, щоб клієнт міг заробити на залишках по рахунках, отримуючи відсотки за кожен день перебування коштів в банку. Особливо цей формат зручний для вікенду. А при оформленні строкового депозиту в гривні через мобільний додаток до кінця року діє акція — + 2% до діючої ставки.

Зручність — характерна риса ТАС24 Бізнес. Для роботи не потрібно встановлювати додаткове програмне забезпечення. Більше того, для реєстрації навіть не потрібен комп'ютер! ФОП може зареєструватися і відкрити рахунки зі свого смартфона, використовуючи мобільний додаток. На процедуру реєстрації піде не більше 60 секунд, а реквізити рахунків відображаються практично відразу. Рахунки відкриваються безкоштовно й одразу в трьох валютах — гривні, доларі США і євро.

У банку діє єдиний тариф без прихованих комісій і додаткових умов. Жодних «зірочок» і уточнень «дрібним текстом». По всій Україні діє один тариф на зняття готівки. А комісія за платежі в післяопераційний час відсутня — такого поняття в банкінгу в принципі немає.

Наостанок, поділитися своїм досвідом роботи зі справжнім онлайн-банком може кожен клієнт. Безстроково діє акція «Приходь із друзями». Якщо один приймає запрошення, обидва — запрошений і той, хто запросив — отримують 1 місяць безкоштовного обслуговування. Досить відправити посилання у месенджер або показати QR-код. Найприємніше, що кількість запрошень не обмежена — чим більше друзів приєднається, тим більше безкоштовних місяців обслуговування може отримати клієнт. 12 друзів — цілий рік безкоштовно!

Коментарі - 1

+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
6 грудня 2018, 17:35
#
Думал ВТБ, названия то похожи.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися