Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 грудня 2018, 15:29

Телетрейд — відгуки про кращий консалтинг у світі інвестицій

Акції, котирування, сесії та інший сленг біржових торговців вже не звучить для українців так лякаюче, як раніше. Ми звиклися з думкою, що на власних заощадженнях можна заробляти не тільки банківські відсотки. Але далеко не кожен готовий витрачати свій час, розбираючись в премудростях торгівлі на біржі.

инвестиционный брокер Телетрейд, отзывы о Телетрейд клиентов и трейдеров

Більше 20 років на фінансовому ринку України діє компанія Телетрейд, відгуки про яку однозначні: цей брокер вміє заробляти хороші гроші не тільки для себе, але і для своїх клієнтів. Консультації по інвестуванню залишаються однією з найбільш затребуваних послуг TeleTrade, що говорить про високий рівень довіри до працюючих тут фахівців.

Телетрейд допомагає зробити вигідні та надійні інвестиції

У всьому світі інвестиції, при правильному їх використанні, це стабільне джерело доходу. Телетрейд змусить ваші заощадження працювати ефективно, навіть якщо ви не збираєтеся перетворюватися в професійного інвестора. Клієнти компанії можуть:

  • проконсультуватися у фінансового експерта за способом інвестування;

  • отримати індивідуальну торгову стратегію;

  • підключитися до проекту «синхронна торгівля».

Така різноманітність дозволяє відщипнути свій «шматочок» прибутку від інвестиційного пирога не тільки досвідченим трейдерам, але й інвесторам, і тим, хто не збирається присвячувати весь свій час торгівлі.

консультації для інвесторів, компанія телетрейд

На консультації фахівці TeleTrade підкажуть, куди вигідніше інвестувати і як захиститися від неминучих ризиків. При підборі персональної стратегії буде врахований психотип клієнта, його фінансові цілі, очікування дохідності інвестицій та можливість скористатися тим чи іншим торговим інструментом.

«Синхронна торгівля» — ідеальне рішення для людей, які хочуть примножити свої капітали, але не мають часу для пильного моніторингу ринків. Вибравши одного або декількох трейдерів з найпривабливішими для себе стратегіями, клієнт може в автоматичному режимі копіювати їх процеси торгівлі, отримуючи такий же прибуток, як і досвідчені майстри.

Місія компанії – зробити українців фінансово грамотними і незалежними

інвестиції в фінансові ринки з Телетрейд, відгуки про TeleTrade інвесторів

Одна з головних цілей, які ставить перед собою компанія – підвищення фінансової грамотності наших співгромадян. Добробут людини залежить не тільки від розмірів заробітку, але й уміння правильно планувати свої витрати і доходи, грамотно оцінювати перспективи і ризики при інвестуванні. Саме цьому присвячені освітні заходи Телетрейд, відгуки про які підтверджують затребуваність і актуальність подібних починань.

Семінари, лекції та майстер-класи на тему особистих фінансів та інвестицій розраховані на людей різного віку та знань про фінансову галузь. Але об'єднує їх одне-все, про що йдеться під час цих зустрічей, можна відразу ж застосовувати на практиці з користю для себе і свого гаманця. А живий формат заходів дозволяє особисто поспілкуватися зі спікерами, за сумісництвом співробітниками і практикуючими трейдерами, щоб відразу ж отримати відповіді на всі питання.

Стартувавши з Єдиного представництва, сьогодні TeleTrade виросла в групу компаній з офісами в різних країнах світу. А теплі відгуки про Телетрейд клієнтів підтверджують – з цим брокером успішним інвестором може стати кожен.

Джерело: Мінфін