Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 листопада 2018, 20:07

Найголовніше за вівторок: Ставки за депозитами, ВТБ проти Порошенка, держборг, долар та оплата за електроенергію

Яким банкам потрібна довга гривня

Банкам знову потрібен довгий ресурс. За останні два тижні найпомітніше подорожчали вклади в національній валюті на 9 та 12 місяців.

Воєнний стан: можливі ризики для економіки

З 28 листопада в Україні почне діяти воєнний стан. Наразі лише в 10 областях, що межують з РФ та Придністров’ям і строком на 30 днів. Таке рішення Верховна Рада прийняла пізно ввечері 26 листопада, після тривалих обговорень відповідного указу президента.

ВТБ погрожує Порошенку судом через українську «дочку»

Група ВТБ пригрозила звернутися до міжнародного суду для стягнення з президента Петра Порошенка грошових коштів, витрачених на покупку у нього банку «Мрія» в 2006 році. Про це йдеться в заяві фінустанови.

НКРЕКУ вводить нові правила оплати за електроенергію

З 1 січня 2019 року споживачі електроенергії будуть укладати договори на її постачання і на розподіл. Про це на своїй сторінці в Facebook написала глава НКРЕКУ Оксана Кривенко.

Загальний держборг України скоротився до 74,3 мільярда доларів

Сукупний державний борг України в жовтні скоротився на 0,35 млрд доларів, до 74,32 млрд доларів (станом на 31 жовтня) в порівнянні з попереднім місяцем. Про це йдеться в даних Мінфіну.

Долар штурмує нові висоти: що відбувається на валютному ринку

Цей тиждень воістину один з найбільш напружених в 2018 році на валютному ринку. Вже вчора на фоні подій у Верховній Раді з приводу введення воєнного стану стало зрозуміло, що тиск на гривню зросте в рази.

НБУ відніс ВТБ Банк до категорії неплатоспроможних

Правління Національного банку віднесло ВТБ Банк до категорії неплатоспроможних з метою захисту інтересів вкладників та кредиторів банку.

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
27 листопада 2018, 22:06
#
ВТБ об-*рался!

Потеря лица
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися