Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 листопада 2018, 14:24

Microsoft vs. Apple: хто дорожче

Через чотири місяці після того, як вартість компанії Apple стала більше трильйона доларів, вона втратила світову першість у капіталізації, поділивши місце з технологічним гігантом Microsoft.

Після закінчення вчорашньої основної сесії цінні папери Apple впали в ціні на 1,77%. Головною причиною зниження експерти називають повідомлення американського президента Д. Трампа про введення додаткових мит на імпорт з Китаю ноутбуків і смартфонів.

Падіння акцій нівелювало їх підйом на 1,35% під час основної сесії, в зв'язку з чим, капіталізація виробника iPhone знизилася до 814 мільярдів доларів.

Вартість цінних паперів техгіганта Білла Гейтса впала на 0,35%, після закінчення торгів, опустившись до 106,1 долара за акцію. Капіталізація Microsoft зафіксувалась на позначці у 814 мільярдів доларів.

В останні кілька місяців акції технологічних гігантів падають у зв'язку з тривожними очікуваннями інвесторів через зростання ставок ФРС і наслідків торгового конфлікту між КНР і Штатами.

Найбільше дісталося компанії Apple. Після того як вона повідомила про заниження прогнозу на продаж в святковий період, а також зменшення виробництва нових смартфонів, вартість її цінних паперів упала на 23%.

Незважаючи на напрямок коливань ринку, заробити на акціях відомих компаній можна завжди. LBLV пропонує вигідні умови для торгівлі на цінних паперах та інших активах.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися