Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 листопада 2018, 16:05

Воєнний стан не вплине на виплату пенсій — Укрпошта

Укрпошта в разі введення воєнного стану буде проводити виплату пенсій та пересилання поштової кореспонденції в штатному режимі. Про це повідомив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський, пише Уніан.

Укрпошта в разі введення воєнного стану буде проводити виплату пенсій та пересилання поштової кореспонденції в штатному режимі.
Фото: dsnews.ua

«Ми зі свого боку будемо робити все, щоб передбачені законом дії були здійснені. Однак вони не будуть помітні переважній більшості наших клієнтів. Виплата пенсій і пересилання поштової кореспонденції буде здійснюватися в штатному режимі. Далі все залежатиме від того, що і в якому форматі ухвалить Верховна Рада», — зазначив він.

Також Смілянський підкреслив, що в разі накладення обмежень урядом України на поштовий зв'язок з Росією Укрпошта буде їх виконувати.

Президент України Петро Порошенко підписав указ про введення в країні військового стану строком на 2 місяці. Крім того, вніс в Раду законопроект № 9338 про введення воєнного стану, який спрямований на розгляд комітету.

За військовий стан в Україні повинна проголосувати Верховна Рада.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 6

+
0
Короткий  и непровокационный
Короткий и непровокационный
26 листопада 2018, 16:30
#
А на инфляцию? А на цены на продукты? А на макроэкономику? Эээ как прилипли.
+
0
MaxTirpiz
MaxTirpiz
26 листопада 2018, 17:18
#
Вот вот, у нас в стране нет других забот-хлопот как выплата пенсий. МВФ, валютные расчеты, курс доллара, мораторий на торговлю с РФ, проблемы с легитимностью выборов- все пох.… главное пенсии — типа основа всей экономики.
+
0
Pens
Pens
27 листопада 2018, 3:10
#
«все пох.… главное пенсии — типа основа всей экономики»
При чем здесь экономика, торговля, проблемы, курс и т.д.? Это информативная заметка. Ладно она написана с ошибками, где в одной строке гендиректор Смилянский. а в другой Смелянский. Ладно сам Смилянский не понимает, что «Укрпочта» не «выплачивает» пенсии, а всего лишь доставляет их адресату. Смысл в том, что со слов гендиректора в неполучении пенсий пенсионерами, «Укрпочта» виновата не будет. И да, пенсии не основа экономики, а её убыточная статья. И слава Богу, что лично вас эта проблема никак не волнует, но отсутствие пенсии по различным причинам для огромного кол-ва людей, будет фатальным.
+
0
UkrGoldRatio
UkrGoldRatio
26 листопада 2018, 17:15
#
Кожен суб'єкт господарювання має запевнити українця, що у військовому стані нема нічого жахливого. Далі Укрзалізниця, Укртелеком,…
+
+15
Qwerty1999
Qwerty1999
27 листопада 2018, 0:21
#
Укртелеком давно уже не государственная контора…
+
0
UkrGoldRatio
UkrGoldRatio
27 листопада 2018, 10:10
#
Так, Ваша правда.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися