Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 листопада 2018, 16:26

Аналіз кращої платформи для заробітку на валютному ринку від LBLV

Торгівля на валютному ринку неможлива без використання спеціального програмного забезпечення. Клієнти LBLV отримують доступ до MetaTrader 5, тому мають переваги перед іншими трейдерами. У цій статті ми розповімо про особливості роботи МТ5 і чим цікава для користувачів саме ця версія платформи.

Переваги роботи з MetaTrader 5

Багато трейдерів вважають найзручнішою MetaTrader4, але по функціональності і швидкості вона істотно поступається новій МТ5. Що стосується інтерфейсу, то він залишився практично незмінним, але зміст покращився. Якщо в МТ4 можна було торгувати через платформу тільки на валютному ринку і контрактами на різницю, то зараз користувачам відкрилися фондові біржі. Для цього не потрібно створювати безліч рахунків ─ вистачить і одного.

У LBLV відзначають, що істотно пришвидшилось виконання ордерів, з'явилися нові індикатори, інструменти теханалізу та інші корисні функції, серед яких:

  • 4 режими виконання заявок;

  • 6 видів відкладених ордерів;

  • торгівля в один клік;

  • 21 робочий таймфрейм;

  • влаштовані звіти;

  • розширений стакан цін.

Також трейдер зможе, після створення свого помічника, протестувати його до торгівлі на реальному рахунку. Для зручності укладання угод інвестору пропонується використовувати економічний календар, влаштований в МТ5. За допомогою нього можна стежити за виходом важливих фінансових новин, щоб не пропустити подію, яка впливає на рух котирувань.

Скільки коштує програма? Де завантажити?

Багатьох користувачів цікавить вартість платформи, оскільки в трейдингу дуже важливо розраховувати можливі витрати. Можемо вас порадувати ─ за використання платформи платити не потрібно.

Завантажити програму можна на офіційному ресурсі виробника MetaQuotes або ж на сайті компанії LBLV.

LBLV: є кілька варіантів платформи

Клієнти LBLV можуть скористатися різними версіями Метатрейдер5. Брокер пропонує на вибір такі варіанти платформи МТ5 як:

  • MetaTrader 5 для ПК;

  • програма для ОС Android;

  • МТ5 для iPhone;

  • ПО для планшетів.

Торгувати через Метатрейдер5 користувачі можуть за допомогою ПК, смартфону або планшету. Також трейдер може скористатися веб-версією програми, що дозволяє швидко підключатися до платформи з будь-якого браузера без скачування.

МТ5 дає можливість інвестору відчути свободу дій на ринку. Підібравши найбільш вигідний варіант платформи разом з LBLV, можна заробляти на Форекс 24 години на добу!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися