Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 листопада 2018, 8:14

Dragon Capital придбала будівлю Фортуна-банку за 170 мільйонів

ТОВ «Інвесткепітал», що входить до групи компаній Dragon Capital, придбало будівлю АТ «Фортуна-банк» у Подільському районі Києва, виставлену на продаж ФГФВО. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

ТОВ «Інвесткепітал», що входить до групи компаній Dragon Capital, придбало будівлю АТ «Фортуна-банк» у Подільському районі Києва, виставлену на продаж ФГФВО.
Фото: korrespondent

Ціна об'єкту?

  • У Фонду гарантування вкладів придбали об'єкт за 170 млн грн.
  • Згідно з паспортом аукціону на ProZorro. Продажі, стартова ціна лота становила 127,3 млн грн. У лот увійшли нежитлова будівля площею майже 4 тис. кв. м, а також земельна ділянку площею 0,085 га.

Читайте також: Dragon Capital завершила найбільшу угоду на ринку офісної нерухомості

ТОВ «Інвесткепітал» створено в червні 2017 року, основним видом діяльності є надання в оренду та експлуатацію власного та орендованого майна. Dragon Capital спільно із співінвесторами за три роки інвестували в покупку об'єктів комерційної нерухомості в Україні близько 400 млн доларів.

 Інвестиція в нерухомість. Об'єкти Київміськбуду

АТ «Фортуна-банк» був визнаний неплатоспроможним у січні 2017 року.

Інвестиції в нерухомість

Інвестиції в нерухомість залишаються однією з головних альтернатив депозитам. Вкладаючи заощадження в квадратні метри, українці сподіваються не тільки їх захистити від знецінення, а й заробити.

Варіанти інвестицій:

Перший варіант інвестування — купівля квартири на ранніх етапах будівництва, щоб заробити на її перепродажі в подальшому. Ця популярна в 2006-2008 роках схема і зараз обіцяє прибуток.

Другий варіант — покупка квартири для подальшої здачі в оренду. Він підходить для житла, розташованого в віддалених, але перспективних районах.

Третій варіант інвестування — купівля з метою здачі в оренду квартири в будинку старого житлового фонду. Тут точно можна не розраховувати на вигідний перепродаж через 5-7 років.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися