Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 листопада 2018, 20:03

Найголовніше за вівторок: Ставки за депозитами, пенсії, біткоін, підроблені банкноти та держбюджет-2019

Максимальні ставки за депозитами: у кого більше

Ідея Банк вирішив поборотися за гривню. Фінустанова підвищила ставки за річними депозитами у національній валюті і посіла третє місце в десятці найбільш щедрих банків.

Чи будуть гроші на виплату пенсій у грудні

Щоб не допустити повторення затримки у виплаті пенсій в наступному місяці, в середу уряд приймає декілька рішень. Вони мають забезпечити грошима Пенсійний фонд. Які наслідки матимуть ці рішення, та чи вдасться урядовцям вирішити проблему, в своєму блозі на LB написав експерт з державного управління та публічних фінансів Віктор Мазярчук.

Біткоін різко подешевшав. Що далі

Середа, 14 листопада, для криптобірж стала «чорним» днем. Якраз перед «чорною п'ятницею» курс біткоіна подешевшав до долара США на 8,3%, в четвер — на 2,92% (за цінами закриття). На біржі Bitfinex за два дні його втрати склали 16%.

У НБУ розповіли, які банкноти найчастіше підробляють

Національний банк зазначив, що найчастіше підробляють банкноти номіналом 50, 100 і 500 грн.

Держбюджет-2019: доходи і витрати зростуть на 20 мільярдів

Кабінет міністрів збільшив доходи і витрати державного бюджету на 2019 рік на 18 млрд грн. Про це йдеться в тексті держбюджету, який опубліковано на сайті ВР.

Україною «гуляють» фальшиві франки. Фото

Нацбанк України вилучив з обігу підроблені банкноти номіналом 1000 швейцарських франків зразка 1998 року. Про це йдеться в документі регулятора, який є у розпорядженні «Мінфіну».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися