Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 листопада 2018, 13:20

Зустрічай Новий 2019 рік із суперставкою 20,19 від Таскомбанку

До новорічних та різдвяних свят Таскомбанк проводить акцію для клієнтів — фізичних осіб. Усі, хто в період проведення акції — з 20 листопада 2018 р. до 31 січня 2019 року — оформить у банку вклад «Стабільний» у гривні на строк 6, 9 чи 12 місяців, мають можливість виграти ставку 20,19% або додаткові бонуси до + 0,75% річних у гривні! Без подарунку не залишиться ніхто!

Оформляйте депозит «Стабільний» в будь-якому відділенні Таскомбанку в період дії акції, обирайте на місці скретч-картку, стирайте захисне поле й одразу ж дізнавайтеся розмір свого додаткового бонусу. Скористатися пропозицією можуть як діючі, так і нові клієнти.

«Напередодні Різдва ми всі чекаємо маленького дива, адже це час, коли збуваються мрії. І ми раді тому, що можемо подарувати нашим клієнтам приємні емоції та трохи більше стабільності. Вже традиційно в Таскомбанку передноворічна акція по депозиту «Стабільний». Приходьте у відділення й перевірте свою удачу», — коментує акцію Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу Таскомбанку.

Більш детальну інформацію щодо акції дізнавайтеся за телефоном Контакт-центру: 0 800 503 580, а також на сайті банку. Знайти найближче відділення Таскомбанку можна тут.

Розмістити депозит в Таскомбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися