Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 листопада 2018, 12:48

Київстар представив нову послугу — SafeHome

Завдяки новому IoT-рішенню Київстар, абоненти будь-яких мобільних операторів зможуть контролювати безпеку своїх будинків та квартир зі смартфонів.

Завдяки новому IoT-рішенню Київстар, абоненти будь-яких мобільних операторів зможуть контролювати безпеку своїх будинків та квартир зі смартфонів.
Фото: Київстар

Клієнтам надається:

  • охоронне устаткування,
  • його монтаж і підключення,
  • мобільний додаток для управління SafeHome і контролю приміщень (версії для Android і iOS).

Місячна плата за послугу становить 400 грн. У вартість входить користування обладнанням, повний пакет послуг охоронної компанії – від супроводу клієнта, до виїзду за викликом, передача даних з приладу.

Як працює?

В охоронний пристрій вже встановлена SIM-карта Київстар. Управління та контроль сигналізацією здійснюється дистанційно, як зі смартфонів, так і з кнопкових мобільних телефонів. Користувачі кнопкових мобільних можуть активізувати або відключити пристрій, зателефонувавши на нього. Якщо тривога спрацює, абонент отримає повідомлення і йому надійде телефонний дзвінок.

За допомогою програми для смартфона крім зазначених опцій можна уточнити статус охорони будинку в реальному часі та керувати «розумним» обладнанням.

«Сигналізація має рівень захисту Grade2, це означає, що обладнання захищене від «глушилок». Якщо датчик спрацює або зв'язок з обладнанням зникне, власнику житла і Охоронному Холдингу надійде сигнал тривоги. Наряд охоронної компанії відразу виїжджає на місце події», — йдеться в повідомленні компанії.

Де доступно?

На першому етапі проекту послуга буде доступна жителям Дніпра, Запоріжжя, Львова, Києва і декількох населених пунктів у Київській області: Вишневе, Боярка, села Чайки, Білогородка, Софіївська та Петропавлівська Борщагівка.

Надалі SafeHome буде доступний по всій території України.

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
19 листопада 2018, 10:28
#
Что делает конкуренция.
Помню активно рекламировали Ajax.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися