Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 листопада 2018, 16:27

Revolut, Transferwise, Viber, Крісс Скіннер виступлять в Києві на UAFIN.TECH 2018

У Києві 6 грудня 2018 року відбудеться наймасштабніший Фінтех-захід року — конференція UAFIN.TECH 2018.

Організатором виступає Українська асоціація Фінтех і інноваційних компаній.

Серед спікерів: представники Фінтех-єдинорогів (компаній, чия капіталізація перевищила 1 млрд доларів) Revolut і Transferwise, месенджера Viber, Фінтех-гуру Кріс Скіннер і Слава Солодкий, один з топ-35 найбільш впливових Фінтех-інвесторів в світі, а також глава НБУ, керівники українських банків і Фінтех-компаній.

На конференції зустрінуться представники фінансового та інших ринків, що співпрацюють з фінтех або вивчають можливості для кооперації, фінтех стартапи, регулятори та міжнародні інститути, зарубіжні асоціації та організації, зацікавлені в інноваціях і розвитку фінтеху і кооперації з Україною, акселератори, інкубатори, венчурні інвестори та інвестиційні маркетплейси.

«Ми не будемо заглиблюватися в локальні проблеми, а сконцентруємося на глобальних тенденціях і практиках. Наша мета – знайти для них оптимальне застосування в Україні. Обговоримо наше місце на глобальній арені, рішення і продукти, які ми можемо запропонувати світу, – наголосив голова Української фінтех-асоціації Ростислав Дюк. – Конференція UAFIN.TECH – майданчик не лише для обговорення трендів, але і для продуктивного нетворкінгу, а також можливість компаніям показати свої продукти на фінтех-алеї. Ми спеціально організували динамічні форми взаємодії учасників конференції, такі, наприклад, як пітчинг банків стартапам, щоб максимально відійти від стандартного формального формату і створити живий продуктивний майданчик для максимальної взаємодії учасників і практичної користі для них».

Ознакомиться с детальной информацией и приобрести билеты на UAFIN.TECH можно по ссылке.

Для отримання знижки 15% на покупку квитка читачам «Мінфіну» потрібно вказати промокод код — minfintech.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися