Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 листопада 2018, 16:24

LBLV: чи відкритий фінансовий ринок для новачків

Багато людей переймаються тим, як прийме їх валютний ринок: чи вистачить досвіду і знань для того, щоб заявити про себе і збільшити об’єм коштів на рахунку. Компанія LBLV пропонує вигідні умови для співпраці. Брокер забезпечує якісне обслуговування і супровід на ринку, що дуже доречно для початківців трейдерів. Але чи варта справа заходу і чи можна заробити новачкові на Форекс? Читайте в цій статті.

Вирішив торгувати на Форекс: з чого почати?

Інтернет рясніє рекламою від різних брокерів. Багато компаній обіцяють отримання гарантованого прибутку або торгівлю без вкладень. Отже, перше, що потрібно зробити – це визначитися з брокерською компанією. Зробити вибір на користь одного брокера непідготовленій людині досить складно. Краще за все слідувати порадам знайомих, вивчити коментарі трейдерів на спеціалізованих форумах і проаналізувати офіційні сайти компаній. Про LBLV відгуки розкривають всі нюанси співпраці.

Коли брокер затверджений, можна переходити до найдовшого і найбільш важливого процесу – навчання. Багато компаній пропонують послуги з навчання, але їх вартість може становити навіть кілька тисяч доларів. Клієнти LBLV отримують навчальні матеріали абсолютно безкоштовно. Новачкам буде корисно ознайомитися з відеоуроками, прочитати книги про трейдинг і бути в курсі останніх фінансових новин. Не нехтуйте можливістю отримати корисні знання – вони стануть в нагоді у реальних торгах.

Переваги співпраці з LBLV

Компанія LBLV не спеціалізується на наданні послуг для конкретної категорії трейдерів. Клієнтами компанії є люди різних фінансових можливостей і торговельних здібностей. Новачкам буде комфортно торгувати з цим брокером, також як і трейдерам, що мають значний досвід. Причин для цього є декілька:

  • великий вибір торгових інструментів;

  • вигідні умови (низькі спреди, кредитне плече до 1: 500 та інше);

  • сучасна торгова платформа MetaTrader5;

  • безкоштовні сигнали;

  • цілодобова технічна підтримка.

Ще одним позитивним моментом у співпраці з LBLV є наявність демо-рахунку. Трейдинг на демо дозволяє отримати практичний досвід абсолютно без ризиків, оскільки використовуються лише віртуальні кошти.

Приємним бонусом для новачків буде бонус у розмірі 30% від першого поповнення рахунку. До речі про поповнення: з боку брокера комісія за фінансові операції не вилучається, тому трейдер отримує чистий прибуток.

Все це свідчить про те, що торгувати на Форекс можна і новачкам, а з LBLV зробити це ще простіше. Зрештою, кожен відомий трейдер колись вперше вийшов на ринок. Торгуйте тільки з правильним і перевіреним брокером!

Джерело: Мінфін