Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 листопада 2018, 15:30

Доступно про фінанси: Всесвітній день заощаджень у Таскомбанку

Таскомбанк провів День відкритих дверей для школярів у рамках святкування Всесвітнього дня збережень.

Всесвітній день заощаджень — європейське свято, яке відзначається 31 жовтня. Українська банківська спільнота також долучилася до ініціативи й уже традиційно банки-учасники щорічно пропонують акційні продукти й проводять різні заходи протягом всього листопада. Таскомбанк відзначає День заощаджень, який також співпадає з Днем народження банку, акційною пропозицією для фізичних осіб з розміщення вкладу «Стабільній» в національній валюті з можливістю отримання підвищеного доходу — + 2,9% річних у гривні до базової ставки за умови розміщення коштів до 15 листопада 2018 р.

Крім цього, для підвищення фінансової грамотності та лояльності населення до банківського сектору, Таскомбанк вже традиційно проводить для школярів лекції з фінансової грамотності, а також екскурсії банківськими відділеннями.

Цього року маленьким гостям в ігровій формі пояснили як та навіщо працює банк, які послуги можна отримати в банку і які правила користування ними. Під час екскурсії діти дізналися як працює банкомат, навчилися користуватися машинкою для перерахунку грошей, а також ознайомилися з роботою працівників, дізналися про професії банку та можливості кар’єрного зростання.

«Ми розуміємо важливість навчання підростаючого покоління основам фінансової грамотності, адже життя сучасної людини неможливо уявити без банківських сервісів. Щорічно по всій Україні в наших відділеннях проходять дні фінансової грамотності й, приємно, що кожного разу діти з непідробною цікавістю відвідують наші лекції», — говорить Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу Таскомбанку.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися