Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 листопада 2018, 14:43

Три проекти в Грузії, в які можна вкласти гроші

Грузинська компанія Lisi Development презентувала три проекти в Тбілісі, в Боржомському муніципалітеті та на узбережжі Чорного моря.

На початку листопада в одному з найпрестижніших бізнес-центрів Києва — IQ Center відкрилося представництво великої грузинської девелоперської компанії Lisi Development. Тут можна отримати всю інформацію про проекти компанії, нюанси інвестування в Грузію та багато іншого.

Зараз Lisi Development працює над трьома масштабними проектами в різних регіонах Грузії. Один з них, наймасштабніший в портфелі компанії — Зелене Місто Лісі в Тбілісі. Він займає близько 20 га в столиці Грузії.

Грузинські архітектори разом зі своїми закордонними колегами запропонували інноваційну концепцію — 80/20. Тільки 20% загальної території комплексу відведено під будівництво різних категорій житла — багатоквартирних житлових будинків, дуплексів, таунхаусів і приватних будинків. Решта 80% території передбачені під рекреаційну зону з парками, басейнами, тренажерними залами, дитячими майданчиками, зонами відпочинку, відкритою і закритою парковками.

В горах Боржомської муніципалітету Lisi Development реалізує курорт Кохта-Мітарбі, який є другим за величиною в портфелі компанії. У його складі — готель відомої грузинської мережі Rooms і п'ятсот житлових апартаментів, а також розважальні зони, кафе, бари, ресторани, басейн і безліч інших елементів інфраструктури для комфортного життя та відпочинку цілий рік. І, звичайно, справжня родзинка комплексу — всі будівлі виходять прямо до лижної траси.

Генеральний план Кохта-Мітарбі створений відомими у всьому світі французькими компаніями Geode і Compagnie des Alpes. Вони працювали над планами розвитку французьких Альп. Проект будується з урахуванням міжнародних стандартів будівництва. Новий готельний комплекс, розрахований на сто номерів і апартаменти, відкриються вже в цьому році.

В цьому році компанія приступила до роботи над своїм третім проектом на узбережжі Чорного моря — курортом Букнарі. На його території з'являться готелі, житлові апартаменти, ресторани, кафе і різні розважальні зони. Це єдиний курорт міжнародного рівня на узбережжі Чорного моря з власної мариною. Генеральний план і архітектурний проект створені всесвітньо відомим бюро WATG — компанією, яка займається реалізацією подібних проектів по всьому світу протягом 70 років.

Компанія Lisi Development презентувала свої об'єкти в готелі Hilton в Києві на початку листопада цього року. Презентацію відвідали представники дипломатичного корпусу, українських і міжнародних компаній. Під час заходу гості дізналися про восьмирічну історію Lisi Development та її міжнародні досягнення.

Коментарі - 1

+
+30
mary27
mary27
13 листопада 2018, 17:16
#
Тот случай, когда на всю Грузию, занимающую 8е место какого-то там рейтинга не нашлось покупателей на эти коробки)
«Р» — реформы.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися