Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 листопада 2018, 16:10

Black Friday в Таскомбанку: ми не робимо знижки, ми даруємо Weekend Card

Не пропустіть унікальну можливість оформити преміальну мультивалютну дебетно-кредитну картку від Таскомбанку безкоштовно. Тільки з 12 до 23 листопада приходьте до найближчого відділення Таскомбанку і замовляйте Weekend Card — банк дарує рік обслуговування безкоштовно!

З Weekend Card ви отримаєте вільний доступ до кредитного ліміту до 100 000 грн., кешбек до 3% від суми покупок, а також можливість зберігати на одному рахунку одразу до 4-х валют (українські гривні, долари США, євро й англійські фунти).

Weekend Card — це ідеальний інструмент для розрахунків практично по всьому світі, адже дозволяє сплачувати за товари й послуги без конвертації. Крім цього, картка дозволяє отримувати додатковий дохід — 10 % річних у гривні на залишок власних коштів.

Преміальний рівень картки — MasterCard World відкриває власникам Weekend Card доступ до додаткових постійно діючих привілеїв, що особливо зручно під час закордонних поїздок. Також її власники отримують постійний доступ до коштів на картці через систему інтернет-банкінгу «TAS2U», а цілодобова послуга «консьєрж-сервіс», в разі необхідності, допоможе у вирішенні багатьох рутинних питань майже в будь-якій країні світу.

Детальніше з можливостями мультивалютної кредитно-дебетної картки Weekend Card можна ознайомитися на сайті банку або за телефоном цілодобового контактного центру: 0 800 503 580.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися