Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 листопада 2018, 10:03

Час — гроші. Як заробляти більше при менших затратах часу?

У сучасному світі знайти роботу, яка приноситиме солідні гроші та задоволення одночас, непросто. І тим паче складно знайти роботу, яка дозволятиме вільно розпоряджатися власним часом, будувати плани та реалізовувати їх. Але завдяки розвитку сучасних технологій усе більш популярними стають варіанти заробітку в Інтернеті. Серед них — торгівля на Форекс (трейдинг) та інвестиції в ПАММ-рахунки. Давайте розглянемо, чому саме ці інструменти дозволять вам почувати себе вільним не лише фінансово.

Принцип роботи

Як ви вже зрозуміли, ці різні за своєю суттю фінансові інструменти об'єднує один важливий аспект – можливість дистанційного отримання заробітку. Але ось в плані принципів роботи вони значно відрізняються. Що стосується трейдингу, то, незважаючи на складну назву, його суть близька і зрозуміла практично всім. Робота будується як у будь-якому обмінному пункті. Вам доступна безліч світових валют, курси яких міняються щомиті. Все, що потрібно зробити – постаратися купити ту або іншу валюту дешевше і продати дорожче. З ПАММ-рахунками ситуація інша — вам не потрібно самостійно здійснювати торгівлю, і це є однією з найвагоміших переваг. Ви, як потенційний інвестор, отримуєте прибуток від угод на фінансових ринках, але при цьому не витрачаєте час на самостійну торгівлю, а передаєте свої кошти в управління досвідченому трейдеру.

Дистанційний заробіток

Велика кількість людей, які торгують на Форекс або інвестують в ПАММ-рахунки, не прив'язані до якогось одного місця. Вони постійно подорожують, змінюють міста, заробляють вдома, на природі або на морі. Адже все, що потрібно для торгівлі або інвестицій — комп'ютер, планшет або смартфон, а також підключення до мережі Інтернет. Ви теж можете стати тією людиною, яка самостійно вирішує чим і де займатись завтра – досить лише вибрати відповідний фінансовий інструмент. Щоб почати торгувати на ринку Форекс, треба відкрити торговий рахунок і внести всього $100, хоча для досягнення кращих результатів досвідчені трейдери радять починати свою торгівлю від $1 000. Для того, щоб інвестувати в ПАММ-рахунки, вам також треба відкрити рахунок, після чого вибрати відповідний ПАММ-рахунок з нашого рейтингу і інвестувати в нього кошти.

Вільний час

Зрештою ці інструменти дозволять вам витрачати набагато менше особистого часу на досягнення своїх фінансових цілей. Безумовно, для успішної торгівлі на Форекс ви повинні пильно стежити за ринком і здійснювати угоди в режимі реального часу. Але ви завжди можете полегшити собі життя за допомогою так званих торгових радників — роботів, які автоматизують вашу торгівлю. Або ж інвестуйте в ПАММ-рахунки — там ви зможете передати свої засоби в управління досвідченим трейдерам, а це означає заробіток без втрати часу на самостійну торгівлю. Який би варіант ви не обрали, торгівля на Форекс та інвестиції в ПАММ-рахунки дають вам широкий простір для управління власним часом.

Разом

Прогрес не стоїть на місці — торгівля на Форекс та інвестиції в ПАММ-рахунки справді є прогресивними і популярними способами заробітку. Розкрийте увесь потенціал ринку Форекс вже сьогодні, а брокер №1 Альпарі надасть вам кращі торгові умови на ринку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися