Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 листопада 2018, 17:50

Мінфін підвищивив рейтинг стійкості Таскомбанку одразу на 5 позицій

Фінансовий портал «Мінфін» опублікував новий рейтинг стійкості банків за результатами 3-го кварталу 2018 року, в якому Таскомбанк посів 15-у позицію, піднявшись вверх одразу на 5 позицій, порівняно з результатами попереднього періоду.

Рейтинг стійкості банків порталу «Мінфін» — це щоквартальна оцінка діяльності банківських установ на основі інформації з офіційних та відкритих джерел. У рейтингу було використано дані офіційної звітності банків.

Рейтинг відображає фінансову стійкість та надійність Таскомбанку, а також ефективність обраної стратегії бізнесу. В процесі присвоєння рейтингів враховувались такі показники як ліквідність банку, стабільність ресурсної бази, диверсифікація та якість активів, можливість зовнішньої підтримки, лояльність вкладників, платіжна репутація банківської установи.

Нагадаємо, що в жовтні цього року Таскомбанк об’єднався з ВіЕс Банком. Внаслідок реорганізації Таскомбанк покращив фінансові показники та укріпив свої позиції на ринку. Так, у результаті приєднання регулятивний капітал Таскомбанку виріс на 46% (до 2,1 млрд грн), основний капітал збільшився на 68% (до 1,25 млрд грн), кредитний портфель перевищив 13,8 млрд грн. Регіональна мережа об’єднаного банку зросла на третину.

Розмістити депозит в Таскомбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися