Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 листопада 2018, 18:50

UKRSIBBANK визначає суддівську колегію для грантового конкурсу «climate changemakers awards»

Прагнучи протидіяти зміні клімату UKRSIBBANK BNP Paribas Group заручається компетентною підтримкою визнаних експертів у виборі гідних кандидатів, що у фіналі проекту «Climate Changemakers Awards» отримають гранти на розвиток інноваційної ідеї.

Членом суддівської команди напрямку «Екологія» у грантовому конкурсі стала Тетяна Мітченко, професор КПІ ім. Ігоря Сікорського, Генеральний директор ТОВ «НВО «Екософт», президент ВВО «WaterNet».

Доктор технічних наук, професор, завідуюча лабораторією іонного обміну та адсорбції, Тетяна Мітченко, разом зі своєю сім'єю в 1991 році створила компанію ТОВ «НВО «Екософт», яка на сьогодні займає половину українського ринку систем очищення води. Ця компанія досить унікальна не тільки для своєї країни, але і для всього світового ринку фільтруючого обладнання, адже у світі не так багато компаній, що спеціалізуються на розробці і випуску очисних систем всіх типів — від найпростіших побутових фільтрів до потужних систем промислового типу.

Тетяна Мітченко спеціалізується на розробці нових методів та модернізації існуючих систем водопідготовки та водоочистки і має величезний досвід не тільки науковця, а й керуючого вдалого бізнес-проекту, що визнаний на міжнародному ринку водоочисних технологій.

Керуючись досвідом нашого експерта проекту «Climate Changemakers Awards», ми плануємо визначити кращого із студентів, аспірантів, молодих науковців, що розділяють цінності, які підтримує банк. Ми прагнемо переконати молодих науковців у наявності компаній, що готові зробити свій внесок у вирішення актуальних екологічних світових проблем та підтримати ідеї, які позитивно вплинуть на кліматичне середовище.

Разом з визнаними експертами суддівської колегії ми допоможемо молодим науковцям зробити новий крок на шляху до відкриттів та реалізації важливих для навколишнього середовища проектів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися