Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 листопада 2018, 15:32

Уряд перевірить тарифи Укрпошти на доставку пенсій

Кабінет міністрів доручив Державній аудиторської службі перевірити протягом десяти днів процес формування ціни на доставку пенсій працівниками Укрпошти. Про це пише УНІАН.

Кабінет міністрів доручив Державній аудиторської службі перевірити протягом десяти днів процес формування ціни на доставку пенсій працівниками «Укрпошти».
Фото: unian.net

Зазначається, що відповідне рішення було прийнято на засіданні уряду в середу

«Ми чули різні заяви – що носитимуть пенсії, що не носитимуть пенсії. Я підкреслюю, що це неприпустимо. Укрпошта виконує в тому числі соціальні функції, це треба чітко розуміти. Ось нам кажуть, що за кожну доставку пенсії потрібно заплатити умовно 3 гривні. У мене питання – це реальна вартість чи може це завищена вартість? Коли ми зрозуміємо вартість, то будемо говорити про те, як виходити з ситуації», — сказав прем'єр-міністр Гройсман.

Нагадаємо, що у жовтні керівник Укрпошти Ігор Смілянський заявив, що через збитковість надання такої послуги, з 1 січня 2019 року компанія відмовляється доставляти пенсії і збирається скоротити 5-7 тисяч поштових відділень.

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
7 листопада 2018, 16:44
#
Почему Глава УкрПочты не сказал это изначально и предложил бы КабМину пересмотреть тариф, а как выскочка решил выступить с резким заявлением тем самым создав недоверие к власти?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися