Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 листопада 2018, 14:32

Долар падає: демократи отримали контроль над Палатою представників

На ринку відзначається зниження курсу долара до євро і фунту через реакцію учасників торгів на новини про вибори до Конгресу. Зважаючи на результати, демократи отримали більшість місць в Палаті представників. Дональд Трамп явно не очікував такого результату, який може негативно вплинути на його діяльність. Так, Демократична партія тепер зможе блокувати ініціативи глави держави, а також контролювати його дії.

Як стверджують аналітики, ця новина знизить індекс долара на певний період, оскільки контроль нової правлячої партії Палати представників призведе до відмови від політики Трампа, яка стимулювала збільшення прибутку підприємств.

Після дворічного правління Дональда Трампа республіканці вперше втратили владу над Палатою представників, що може серйозно вплинути на діяльність американського президента. Остаточні результати виборів ще не оголосили, але вже відомо, що демократи мають більше тридцяти місць в Палаті представників з 435, хоча для отримання більшості їм необхідно було зайняти всього 23 місця.

Після виборів Демократична партія зможе аналізувати податкові декларації Трампа, провести розслідування його передвиборної кампанії і розібратися, чи причетна до цього Росія.

Як стверджують аналітики, демократи можуть закликати президента США вгамувати свої амбіції щодо зведення стіни на кордоні з Мексикою, скорочення податкових зборів і жорсткої торгової політики.

Незважаючи на політичні зміни, заробити на курсовій різниці можна завжди. Для цього необхідно вибрати відповідну валютну пару на LBLV і передбачити рух тренда. Новачки на сайті lblv.com отримують 30% від першого депозиту на рахунок!

Коментарі - 1

+
+15
OutofLaw
OutofLaw
7 листопада 2018, 15:23
#
А вот это уже интересно…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися