Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 листопада 2018, 12:40

Інноваційний продукт компанії Cashberry — кредит онлайн на карту

Програма мікрокредитування Cashberrу — швидкий та зручний варіант отримати гроші саме тоді, коли вони потрібні.

Життя щедре на сюрпризи — приємні і не дуже. Якщо немає заощаджень, несподівані витрати на купівлю нової техніки або ремонт автомобіля можуть вибити з колії. Взяти кредит у банку — справа непроста. Доведеться витратити час на підготовку документів, і почекати розгляду заявки. Але результат може розчарувати — далеко не факт, що банк погодиться позичити потрібну суму. Тож не дивно, що послуга видачі кредитів онлайн на карту стає все більш затребуваною у споживачів.

Щоб оформити онлайн займ на карту, потрібен лише доступ до інтернету, кредитна карта та пару хвилин часу. Отримати гроші можна без застави та договору поручительства. Не знадобиться навіть довідка про доходи.

Онлайн-платформа мікрокредитування Cashberry надає послугу кредит онлайн на карту в Україні не так давно, але вже користується авторитетом у тисяч клієнтів. Вони оцінили безпеку та доступність послуги, простоту її використання.

Серед основних переваг Cashberry

  • Оперативність: заявка на кредит обробляється протягом трьох хвилин.

  • Зручність: всі операції клієнт контролює в персональному кабінеті.

  • Відкритість: всі комісії та платежі користувач бачить до початку оформлення заявки. Відсоток за позикою розраховується на сайті.

  • Турбота про клієнта: послуга кредит на карту надається в режимі 24/7, в тому числі під час свят. Для лояльних клієнтів передбачена система бонусів.

Спецпропозиція для новачків

Новим користувачам доступні мікрокредити до 3 тисяч гривень на термін від тижня до 30 днів. Вимоги мінімальні: вік позичальника від 18 років, наявність карткового рахунку, а також копій ідентифікаційного коду та паспорта в електронному вигляді.

Бонусна програма для лояльних клієнтів

Сумлінні позичальники завжди в пріоритеті. Якщо клієнт повертає кредит вчасно, не пропускаючи обов'язкових платежів, йому нараховуються бали. Він зможе ними скористатися при отриманні наступного кредиту. Чим більше балів накопичив позичальник, тим вигідніші умови позики: сума кредиту збільшується, а кредитна ставка — зменшується. Додаткові бали також нараховуються клієнтам, які радять сервіс Cashberrу друзям та знайомим.

Як оформити кредит онлайн на карту вперше: проста інструкція

  1. Розрахуйте відсоток погашення, скориставшись кредитним калькулятором на сайті. Для цього введіть плановану суму та термін позики: потрібні дані з'являться на правій стороні.

  2. Потім потрібно заповнити обов'язкові поля в заявці на кредит, а саме: паспортні дані, номер коду платника податків, банківської карти, внести контактну інформацію. Чим більше додаткової інформації в заявці, тим вищі шанси отримати кредит.

  3. Процес верифікації карткового рахунку відбувається так: на телефон приходить код перевірки, який потрібно ввести в окрему графу. На час перевірки на карті блокується сума до двох гривень.

  4. Рішення по кредиту прийде на e-mail та смс через кілька хвилин. Якщо компанія схвалить заявку, користувач отримає посилання і зможе ознайомитися з умовами угоди. Гроші зараховуються на карту відразу ж після підписання договору.

Надалі оформляти заявки можна в персональному кабінеті всього за пару хвилин.

Погасити кредит можна трьома способами:

  1. У персональному кабінеті, клікнувши на кнопку «Оплатити». Кредит буде погашений коштами з прикріпленою до профілю банківської карти.

  2. Готівкою через термінали самообслуговування. Послідовність така: в «Банківських операціях» набрати CashBerry, ввести номер договору позики та внести потрібну суму. Перед цим необхідно перевірити актуальність даних в персональному кабінеті.

  3. У касі будь-якого банку, надавши номер банківського рахунку, номер договору позики та МФО компанії CashBerry. Слід враховувати, що платіж може зараховуватися до трьох банківських днів. Щоб убезпечити себе від додаткової комісії, потрібно зробити фото квитанції про оплату і вислати на support@cashberry.com.ua.

Компанія CashBerry дорожить своїми клієнтами, тому в разі необхідності співробітники запропонують інші варіанти погашення кредиту.

Для нас важливо не тільки закрити потреби позичальника в грошах, а й стати для кожного клієнта надійним партнером в довгостроковій перспективі. Кожну заявку ми розглядаємо індивідуально, підбираючи краще рішення, а наші постійні клієнти отримують більше грошей на більш вигідних умовах кредитування.

Зареєструвавшись в системі Cashberrу, ви назавжди позбавите себе від відвідувань банківських відділень і втрати часу в чергах. Заходьте на наш сайт та отримуйте потрібну суму швидко і без зусиль.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися