Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 листопада 2018, 15:46

Переваги валютного ринку: LBLV допомагає заробити на різниці курсів

Долар росте, євро падає, фунт реагує на будь-яку новину щодо Брексіта ─ валютний ринок знаходиться в постійному русі, який кожен може використати на свою користь. Тим, хто стежить за валютними стрибками, буде цікаво дізнатися про компанію LBLV. Ця компанія надає брокерські послуги на валютному ринку, пропонуючи заробляти на ціновій різниці валют і не тільки.

З чого почати роботу на валютному ринку?

Кожна людина, яка цікавиться світовою фінансовою діяльністю, може отримувати прибуток. Для цього необхідно вибрати брокера, проаналізувавши його торгові пропозиції. На прикладі LBLV ми розповімо, що слід взяти до уваги перед початком роботи з брокером:

• Торгові інструменти. Компанія LBLV пропонує працювати з найбільш поширеними на ринку торговельними інструментами. Це понад 50 валютних пар, спотові метали, сировинні товари, індекси та акції відомих компаній. Отримати прибуток можна, використовуючи будь-який з цих активів, якщо знати особливості роботи з ними і правильно аналізувати їхню позицію на ринку.

• Типи рахунків. Хороший брокер повинен надавати своєму клієнтові вибір. Що стосується LBLV, то ця компанія пропонує п'ять торгових рахунків, які задовільнять потреби будь-якого трейдера. Зважаючи на свої здібності та вподобання, користувач може вибрати один або декілька рахунків, для здійснення торговельної діяльності.

Для тих, хто не має необхідного досвіду на валютному ринку, LBLV пропонує відкрити безкоштовний демо-рахунок, який забезпечує торгівлю без ризиків та вкладень. Також на сайті lblv.ru можна скористатися безсвоповим рахунком.

• Торгові умови. Цей пункт при виборі брокера дуже важливий. Від обсягу мінімального депозиту, маржі і кредитного плеча багато в чому залежить кінцевий результат торгів. Торгівля з LBLV можлива з мінімальною позицією у розмірі 0,01 пункту. Низький спред забезпечує комфортний трейдинг з максимальним прибутком. Клієнт брокера може скористатися кредитним плечем до 1:500.

• Наявність / відсутність комісії. Високі комісії з'їдають прибуток, тому дуже важливо звертати увагу на їхній розмір перед початком роботи з брокером. LBLV не використовує комісійні при поповненні депозиту або зняття прибутку, що зберігає гроші користувача.

Варто відзначити, що новачки валютного ринку можуть зайнятися самоосвітою. На сайті lblv.ru є безкоштовні навчальні матеріали, які допоможуть розібратись в непростій для трейдера-початківця діяльності.

Безкоштовні торгові сигнали і 30% бонус



Крім перерахованих вище переваг, брокер пропонує також додаткові бонуси. Клієнти LBLV отримують безкоштовні сигнали для валютної торгівлі, які вказують трейдерам, коли найкраще робити покупку або продаж активу. Завдяки торговим сигналами інвестори вираховують найкращий час для входу і виходу з позиції.

Також приємною особливістю LBLV є нарахування новому клієнтові 30%-го бонусу від обсягу початкового депозиту, який можна використовувати для здійснення перспективних угод.

Валютний ринок ─ це вигідні інвестиції не тільки в майбутнє, але і в сьогодення. Реалізуйте свої фінансові амбіції разом з LBLV!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися